Slobodan Milosavljević: Nisam uzimao pare od Miškovića!

Bivši ministar o vezama s Miškovićem

Slobodan Milosavljević: Nisam uzimao pare od Miškovića!

Društvo -
Nikada nisam bio na nečijem privatnom platnom spisku ili primao „naknade za usluge“, kao ni moja supruga, rekao je Milosavljević

BEOGRAD - Bivši ministar Slobodan Milosavljević demantuje da je primao novac od Miroslava Miškovića.- Naravno da sam kao ministar trgovine bio upoznat s radom najvećeg srpskog trgovinskog lanca „Delta holding“. To jeste jedan od zadataka ministra, ali nikada nisam na štetu države štitio nijedan trgovinski lanac, pa ni „Deltu“.

Odgovorno tvrdim da u toku svog ministrovanja u sve četiri vlade Republike Srbije nikada nisam zastupao nečije privatne interese, već samo državne. Nikada nisam bio na nečijem privatnom platnom spisku ili primao „naknade za usluge“, kao ni moja supruga, na šta tekst pod naslovom „Mišković davao ministrima 50.000 evra“ u vašem listu ukazuje i tako navodi na sumnju, blateći mene, moju suprugu, porodicu i moju karijeru doktora ekonomskih nauka i političara. Zbog mog časnog stava prema životu, poslu, politici i funkciji koju sam obavljao, savest mi je čista i svakog mogu da pogledam u oči - rekao je Milosavljević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track