23 godine Megatrenda: Besplatan upis brucoša
Foto: Marina Lopičić

Proslava

23 godine Megatrenda: Besplatan upis brucoša

Društvo -
Svečanosti su prisustvovali premijer Ivica Dačić, ministri Bratislav Petković, Alisa Marić, predstavnici diplomatskog kora, slikar Miloš Šobajić, operska diva Dragana del Monako...

BEOGRAD - Megatrend univerzitet će i u 2013. godini odobriti besplatan upis brucošima, najavio je rektor tog Univerziteta Mića Jovanović, na proslavi 23. godišnjice njegovog postojanja.

Jovanović je podsetio da je Univerzitet u 2012. godini prvi put upisao generaciju brucoša besplatno, kako bi u porodicama svojih studenata ublažio posledice ekonomske krize, saopšteno je iz Megatrenda.

Rektor Evropskog univerziteta Milija Zečević uručio je, na svečanosti u ponedeljak uveče, povelje za doprinos razvoju visokog obrazovanja u Srbiji i Evropi rektoru Megatrend univerziteta Mići Jovanoviću i ministru prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Žarku Obradoviću.

Svečanosti su prisustvovali i predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, ministar kulture i informisanja Bratislav Petković, ministarka omladine i sporta Alisa Marić, predstavnici diplomatskog kora, proslavljeni slikar Miloš Šobajić, operska diva Dragana del Monako, navodi se u saopštenju.

U zabavnom delu programa nastupali su pop pevači Ana Bebić i Željko Vasić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track