NBS: Blokirani računi demokrata

Potvrđeno pisanje Kurira

NBS: Blokirani računi demokrata

Društvo -
Demokratskoj stranci pre dva dana blokirani računi na iznos od 335.041.717,37 dinara kod Razvojne banke Vojvodine, Inteze, Sosijete ženerala, Alfe, Rajfajzena...

BEOGRAD - Presušili?

Demokratskoj stranci, na čijem čelu je Dragan Đilas, blokirani su računi, što je Kurir prvi objavio, a u utorak je stigla i zvanična potvrda iz Narodne banke Srbije.

Naime, na sajtu NBS stoji da su demokratama blokirani računi po osnovu prinudne naplate u Razvojnoj banci Vojvodine, Sosijete ženeral, Alfa, Hipo Alpe-Adrija, Rajfajzen, Banci Intezi, Vojvođanskoj, Sberbanci, Kredi i Komercijalnoj banci!

Svi računi su blokirani na iznos od 335.041.717,37 dinara.Demokrate su u blokadi od 4. marta, a samo dan kasnije pompezno su predstavili plan za izlazak Srbije iz krize, koji je izneo Božidar Đelić, bivši ministar finansija.

- Demokratska stranka - Krunska 69 - Beograd - blokiran po osnovu prinudne naplate - Razvojna banka Vojvodine. Demokratska stranka - Krunska 69 - Stari grad - Beograd - blokiran po osnovu prinudne naplate - Sosijete ženeral banka - samo su neki od navoda na sajtu NBS.

Možda bi bilo pametnije da prvo sebe izvade iz krize.E. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track