Ljubica dobija srce od devojčice iz Engleske!
Foto: Nebojsa Mandic

Velika akcija Kurira se nastavlja

Ljubica dobija srce od devojčice iz Engleske!

Društvo -
Ako prikupimo svih 80.000 evra, ćerkica će biti operisana za manje od mesec dana, a zdravo srce će joj dati teško bolesna devojčica iz inostranstva, otkrio devojčicin otac Šimi Adamić

BEOGRAD - Još samo malo.Ako prikupimo sav novac, Ljubicu će operisati za oko mesec dana. Doktori iz Beča su mi rekli da će za nju srce stići iz Engleske!Ovo je juče za Kurir rekao Šimi Adamić, otac bolesne Ljubice, kojoj je za transplantaciju srca potrebno 80.000 evra. Prema njegovim rečima, njega su juče lekari iz Beča, gde se trenutno dvoipogodišnja Ljubica nalazi, pozvali i rekli mu da će njegova devojčica uskoro dobiti novo srce.- Rekli su mi da će dobiti zdravo srce od jedne devojčice iz Engleske. Kažu da je ta devojčica veoma loše, ali da joj je srce potpuno zdravo. Strašno je što treba da se desi tako nešto da bi moja Ljubica bila dobro. Al’ šta da radimo, toga smo bili svesni od samog početka. Doktori su mi još rekli da novac što pre mora da bude na računu kako bi je operisali čim dobije srce - kaže Šimi.Posle prvog teksta objavljenog u Kuriru o maloj Ljubici, njenoj porodici javio se glumac Sergej Trifunović, koji je i za nju pokrenuo humanitarnu akciju.- S mojom starijom ćerkom Sergej je kontaktirao preko Fejsbuka i rekao joj da će pokrenuti akciju prikupljanja novca za našu ćerku. Pošto je trenutno u Francuskoj, rekao je da će i tamo i u Srbiji dati sve od sebe da skupi novac. Zahvalni smo mu do neba, i njemu i svim ljudima koji nam pomažu. Samo da se Ljubica operiše i da sve bude kako treba, odužiću se svima - kaže Adamić.Telefoni u našoj redakciji juče su neprestano zvonili. Javljali su se ljudi i nadležni iz raznih kompanija koji žele da uplate novac kako bi Ljubica što pre dobila novo srce. Velika akcija Kurira se nastavlja, zato svi oni koji nisu pomogli Ljubici, a imaju mogućnosti, nek to učine što pre.

U subotu humanitarna žurkaU klubu „Krug“ održaće se humanitarni koncert kako bi se prikupila sredstva za presađivanje srca maloj Ljubici i postoperativni tok.- Poznati će biti u „Krugu“ ove subote i svirati za novo srce Ljubice Adamić. To su: Sergej Trifunović i Užička republika, Narodni Heroj Antonije Pušić, Vasil Hadžimanov, Mis Mili i Mašta bašta. Kompletan prihod od prodaje karata biće uplaćen na račun porodice Adamić - piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja