Cakanin muž novi direktor Diposa?!

Glavni kandidat

Cakanin muž novi direktor Diposa?!

Društvo -
I ja sam tako čuo, ali mislim da to nije izvesno. Činjenica je da Direkcija u kojoj već godinama radim blisko sarađuje s "Diposom" i da nam je jedna od delatnosti i nadzor nad ovim deoničarskim društvom, naveo je Nebojša Negić

BEOGRAD - Nebojša Negić, suprug poznate pevačice Dragice Radosavljević Cakane, jedan je od glavnih kandidata za novog direktora "Diposa", deoničarskog društva za iznajmljivanje diplomatskih nekretnina, navodi dobro obavešten izvor blizak Vladi Srbije.

Tako bi Negić, inače advokat po struci, na toj primamljivoj funkciji trebalo da smeni aktuelnog direktora Kostadina Popovića, koja je na to mesto dovela Vlada Demokratske stranke.

Inače, Negić je već godinama zaposlen kao savetnik direktora u Republičkoj direkciji za imovinu, a koja zbog prirode posla veoma blisko sarađuje sa "Diposom". Kako izvor prenosi, njegovo ime kao najozbiljnijeg kandidata za upravljanje "Diposom" je u domaćim političkim krugovima počelo da se pominje paralelno sa dolaskom Jovana Vorkapića na čelo Direkcije, krajem aprila ove godine.

"Za Negića kao novog direktora "Diposa" najaktivnije lobira upravo Vorkapić. On je poznat i po tome što je svojevremeno bio advokat Milana Beka i "Luke Beograd" u sporu sa gradom Beogradom. To radi preko pojedinih veza i kontakata sa Srpskom naprednom strankom, a neformalnim dogovorom u vladajućoj koaliciji, to atraktivno mesto pripalo je upravo najjačoj stranci u Srbiji. Međutim, za Negićevo imenovanje sada ne postoji podrška vrha SNS", navodi izvor.

Sam Negić ove navode nije ni potvrdio, niti demantovao.

"Ne znam odakle vam takva informacija. I ja sam tako čuo, ali mislim da to nije izvesno. Doduše, ne bih sam sebi da malerišem. Šalim se. Činjenica je da Direkcija u kojoj već godinama radim blisko sarađuje s "Diposom" i da nam je jedna od delatnosti i nadzor nad ovim deoničarskim društvom", ostao je nedorečen suprug pevačice Cakane.

Iako ona nikada nije krila da je veliki simpatizer naprednjaka, Negić navodi da sa njegovom karijerom ona nikad nije imala veze.

"Moja supruga apsolutno nema nikakve veze s mojim poslom, kao ni ja sa njenim. Ne mešamo poslovni i privatni život. Ako ste pratili, ona se uvek ograđivala od toga da joj ja pomažem u karijeri niti je ona meni ikada bila ulaznica za bilo kakav posao", dodaje Negić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track