PROTEST RATARA: Blokirani pravci Velika Plana-Smederevo i Velika Plana-Žabari

Nema gužvi na granici

PROTEST RATARA: Blokirani pravci Velika Plana-Smederevo i Velika Plana-Žabari

Društvo -
Prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 74 saobraćajne nezgode u kojima su 32 osobe teže i lakše povređene

BEOGRAD - Na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta, saobraćaj je umerenog intenziteta, a zbog štrajka poljoprivrednika, koji traje već nekoliko dana, ovog jutra blokirani su putni pravci Velika Plana -Smederevo i Velika Plana - Žabari.

Kako je saopštio Auto moto savez Srbije, saobraćaj je van gradskih sredina umerenog intenziteta i obavlja se po pretežno suvim kolovozima.

Nakon prohladnog i po kotlinama i mestimično duž rečnih tokova maglovitog jutra, vozače tokom dana očekuju uglavnom povoljne vremenske prilike za obavljanje saobraćaja.

Svim vozačima se savetuje da, ukoliko planiraju putovanje prekontrolišu i pripreme svoje vozilo na vreme, kao i da pribave sva obavezna međunarodna dokumenta koja su im potrebna za nesmetani boravak u inostranstvu.

Ukoliko se u vožnji pojave nepredviđene smetnje ili kvar na vozilu, radi bezbednosti treba pomeriti vozilo na neko bezbedno proširenje pored puta, obavezno postaviti trougao i obući reflektujući prsluk.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirane su 74 saobraćajne nezgode u kojima su 32 osobe teže i lakše povređene. U Beogradu je zabeleženo 37 nezgoda, u kojima je 11 lica povređeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track