BESPLATNE RADIONICE NA FESTIVALU DIGITALNE KULTURE ISKORAK
Foto: PR

BESPLATNE RADIONICE NA FESTIVALU DIGITALNE KULTURE ISKORAK

Edukacija -

Festival digitalne kuture ISKORAK, koji će se održati od 25. do 28. avgusta u Novom Sadu, na Univerzitetu Educons, ponudiće četiri besplatne radionice namenjene mladima i onima koji svoje prve profesionalne korake planiraju da naprave u svetu digitala.

Predavači će biti eminentni profesori sa Fakulteta za digitalnu produkciju poput profesora Predraga Šiđanina (Departman za virtuelnu realnost), Stevana Miloščina (Departman za digitalni video i montažu), Ivana Francuskog (Departman za video igre) kao i ostalih vrhunskih eksperata iz prakse poput Mladena Maksića, direktora marketinške agencije Play Media i Milana Belegišanina, pozorišnog, filmskog, radio i TV reditelja.

Tokom tri dana, polaznici radionica imaće priliku da se bave ilustracijom u video igrama, kreiraju sinopsis za kratak film, upoznaju se sa tehnikama rada i softverima za kreiranje okruženja virtuelne realnosti, kreiraju digitalne kampanje i zavire u svet oblikovanja i izrade veb platformi i stranica, kao i u izradu i upotrebu digitalnog videa, fotografije i zvuka.

Više informacija o sadržaju radionica i programu festivala možete saznati na www.iskorakfestival.org

Radionice su besplatne, a broj učesnika je ograničen, te su prethodne prijave zainteresovanih polaznika obavezne.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track