Najnovije vesti

Posetite seminar Kreativna drama u nastavi srpskog jezika i književnosti

Nove veštine za profesore

Posetite seminar Kreativna drama u nastavi srpskog jezika i književnosti

Edukacija

Akreditovani seminar „Kreativna drama u nastavi srpskog jezika i književnosti”, koji organizuje TeachingAcademy u saradnji sa BAZAART-om, održaće se u subotu i nedelju, 10. i 11. septembra, u prostorijama TeachingAcademy u Beogradu.

Ako želite da steknete korisne veštine i praktična znanja, koja ćete odmah moći da primenite u svojoj učionici, prijavite se za seminar do 8. septembra.Pored znanja i veština, steći ćete i 16 bodova za obavezno stručno usavršavanje, kao i kompetencije za nastavnu oblast, predmet i metodiku nastave – K1, a takođe ćete upoznati kolege i ostvariti kontakte koji će vam pomoći u unapređivanju vaše karijere.Kako da pretvorite svoju učionicu u pozornicu?Da biste postali jedan od prvih nastavnika u Srbiji koji poznaje ove nastavne metode, važno je da prođete kroz stručnu obuku. Kako izgledaju rezultati koji se postižu upotrebom kreativne drame u nastavi, približiće vam Nataša Kitanoska, profesorka srpskog jezika i književnosti, sa velikim iskustvom u korišćenju ovih metoda sa svojim učenicima.Uz ovaj seminar i vi ćete osavremeniti svoje časove i zadržati pažnju učenika, a uz to ćete im dati neponovljivo iskustvo i novu motivaciju za učenje.Ko može da se prijavi?Program seminara je pre svega namenjen učiteljima, kao i nastavnicima srpskog jezika u osnovnim i srednjim školama, ali poziv je otvoren i za profesore stranih jezika, kao i za sve druge koje interesuje kreativna drama u nastavi.Broj mesta je ograničen, i zbog toga je potrebno da se prijavite na vreme kako biste obezbedili slobodno mesto za sebe. Na ovom linku proverite da li ima još slobodnih mesta.

Šta je kreativna drama i zašto su vam ove veštine potrebne?Kreativna drama je metod pedagoškog rada sa učenicima, koji je baziran na njihovom iskustvu i onome što ih zanima – citatima iz knjiga koje im se dopadaju, ličnim doživljajima, školskim predmetima koji su im dragi itd.Uz primenu ovog pristupa, svojim učenicima ćete moći da približite gradivo na najneposredniji način i da im prenesete ne samo znanja i veštine već i životne vrednosti. Tokom dramskog procesa, koji podrazumeva uključivanje ličnog iskustva i kreativnosti učenika, menja se i njihov odnos prema temi koja se obrađuje, i oni aktivno učestvuju u svom obrazovanju.Šta ćete dobiti na ovom seminaru?

  • Dvodnevno usavršavanje, 10. i 11. septembra
  • 16 bodova za obavezno stručno usavršavanje
  • Bolje poznavanje svoje nastavne oblasti i metodike nastave
  • Sertifikat sa 16 sati stručnog usavršavanja
  • Umeće individualnog rada sa učenicimaRazvoj dramskih sposobnosti za sebe i učenike
  • Nove metode koje ćete primeniti na svojim časovima
  • Poznanstva i kontakt sa kolegama sličnih interesovanja i mogućnost za saradnju

Broj mesta po sniženoj ceni je ograničen. Iskoristite priliku koju ste zaslužiliKako bi seminar bio što pristupačniji, najbrže profesore koji pokažu spremnost i odlučnost TeachingAcademy nagrađuje sniženom cenom seminara. Usavršite svoje veštine na najbolji način, jer vi i vaši učenici to zaslužujete.Prijavite se što pre, jer je interesovanje veliko, a broj mesta ograničen. Poziv za učešće na seminaru po sniženoj ceni je otvoren do 8. septembra, ili do popunjavanja slobodnih mesta.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...