Ovo je šest najkorisnijih Android aplikacija za poslovne ljude
Foto: Promo

Samo za ozbiljne korisnike

Ovo je šest najkorisnijih Android aplikacija za poslovne ljude

Edukacija -

Poslovni ljudi često imaju malo vremena za predah. Žure sa sastanka na sastanak, obavljaju brojne stvari usput i dani im prolaze u veoma dinamičnom ritmu. Na sreću, postoji mnoštvo aplikacija koje mogu da koriste kako bi svoju svakodnevicu učinili lakšom i svoj rad produktivnijim.

Ako ste preduzetnik ili pokrećete svoj prvi startap, ovih šest aplikacija će vam sigurno olakšati svakodnevnu rutinu. Probajte ih!

1. Business Card Reader Verovatno i sami pronalazite vizitkarte po torbama, džepovima pantalona, u jaknama i na raznim drugim, neočekivanim mestima. Da ih ubuduće ne biste gubili, ni gomilali, napravljena je aplikacija Business Card Reader. Ona vam omogućava da skenirate karticu i automatski dodate ime, broj telefona i mejl adresu među ostale svoje podatke za uspostavljanje kontakta s ljudima. Prilično korisna stvarčica, zar ne? 2. Google Keep

Uz Google Keep sve vaše misli, screenshotovi, informacije o zakazanim sastancima, pa čak i nacrtane skice su na jedan klik od vas, skladišteni na jednom mestu na vašem telefonu. Ali tu nije kraj, jer se podaci automatski ažuriraju i podižu na internet. Zato ovu aplikaciju možete preuzeti i na mobilnom uređaju, ali i na vašem računaru i tako poboljšati svoju organizovanost i produktivnost. Kad jednom napravite unos, on ostaje dostupan zauvek i za pristup aplikaciji vam nije neophodan mobilni uređaj.

3. Xing

Xing je aplikacija koja spaja profesionalce koji već imaju ili žele da izgrade uspešnu karijeru. Ova platforma beleži korisnike u više od 200 zemalja širom sveta, zbog čega predstavlja odličnu priliku da se povežete s uticajnim ljudima iz svoje poslovne branše.

4. Google PDF Viewer

The PDF Viewer je mala, ali izuzetno važna aplikacija koja će vam omogućiti da vidite dokumenta prikačena u vašim mejlovima i da otvorite PDF fajlove koje imate u svojoj memoriji. Jednostavna je, funkcionalna i sigurno da će vam u nekom trenutku biti neophodna.

5. Office Remote

Aplikaciju Office Remote plasirao je Microsoft, a uz pomoć nje ćete lako moći da upravljate svojom PowerPoint prezentacijom, koristite komande video i audio fajlova, sve to klikom s vašeg mobilnog uređaja.

Uz Office Remote možete čitati i Excel dokument koji je otvoren na vašem računaru, kao i zumirati delove Word dokumenta kada želite da jasnije pokažete nekom određeni deo.

6. AirDroid

S aplikacijom AirDroid jednim potezom možete pogledati kompletan sadržaj svog mobilnog uređaja na ekranu vašeg računara. Uređaji se međusobno lako i brzo povezuju, a vi možete upravljati notifikacijama, prenositi fajlove s jednog uređaja na drugi, čak odgovarati i na poruke – sve to bez ikakvih kablova.

Polje za proizvodnju različitih aplikacija se svakodnevno širi. U poslovnom svetu postoji stalna potreba da se pronađu novi načini da se putem aplikacija unapredi i ubrza biznis. Zbog toga developeri mobilnih aplikacija imaju veoma mnogo posla. Najvažnija je dobra ideja, a zatim i znanje, koje će vam pomoći da je realizujete. Zbog toga počnite da učite što pre i kreirajte aplikacije od kojih možete odlično da zaradite.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja