BESPLATNO ZA SVE SREDNJOŠKOLCE: CoDEsign 2019 – zimska škola programiranja i dizajna
Foto: Promo

PRIJAVITE SE

BESPLATNO ZA SVE SREDNJOŠKOLCE: CoDEsign 2019 – zimska škola programiranja i dizajna

Edukacija -

Zimska škola programiranja i dizajna coDEsign2019 počinje u ponedeljak, 4. februara, u prostorijama kompanija Comtrade i LINK group, i trajaće sve do 9. februara. Dobra vest za sve zainteresovane srednjoškolce i osnovce koji žele da nauče korisne veštine iz oblasti programiranja i dizajna je da slobodnih mesta još uvek ima, ali veoma malo.

Zato požurite, prijavite se što pre i obezbedite sebi mesto na nekom od interesantnih predavanja ili radionica. Sve što treba da uradite da biste učestvovali je da se besplatno prijavite putem zvaničnog sajta.

Neka ovaj zimski raspust obeleže vredna znanja i nova prijateljstva

CoDEsign2019 je savršena prilika za sve srednjoškolce da maksimalno iskoriste zimski raspust kako bi stekli nove prijatelje i usvojili vredna znanja iz oblasti u kojoj imaju najveće šanse da ostvare uspešnu karijeru.

Organizatori coDEsigna su Visoka škola strukovnih studija za informacione tehnologije (ITS), kao i Srednja škola za informacione tehnologije (ITHS), koje već godinama na ovaj način promovišu moderno obrazovanje u najperspektivnijoj oblasti današnjice.

Kao što je i ranije bio slučaj, celokupan program ovogodišnjeg coDEsigna održaće se u moderno opremljenim učionicama i amfiteatrima. Svi učesnici će imati priliku da stečena znanja u praksi isprobaju na savremenim računarima i ostaloj pratećoj tehnologiji.

foto: Promo

Kreirajte animacije, napravite svoj prvi sajt, napišite prvi kod

Preko 35 vrhunskih predavača koji su svoje karijere izgradili u velikim kompanijama podeliće svoja iskustva sa učenicima i pomoći im da savladaju C#, Photoshop, WordPress, JavaScript, AutoCAD i mnoge druge korisne programe.

Ukoliko ste maštali o tome da naučite kako se prave ikonice za Android i iPhone mobilne telefone, stvaraju GIF animacije ili kreiraju sajtovi, na radionicama coDEsigna pružiće vam se prilika da steknete nova znanja i ostvarite svoje snove.

Prisustvo na radionicama coDEsigna je potpuno besplatno, ali s obzirom na to da iz godine u godinu vlada veliko interesovanje, neophodno je da se na vreme prijavite putem ovog linka i rezervišete svoje mesto na željenim radionicama i predavanjima.

Junior’s section – radionice za osnovce

Pored srednjoškolaca, kojima je namenjen veći broj predavanja i radionica, deo programa coDEsigna osmišljen je isključivo za učenike osnovnih škola.

Junior’s section radionice pružiće osnovcima priliku da naprave prve programerske korake i da se na zanimljiv način upoznaju sa IT sektorom, koji im u budućnosti može obezbediti uspešnu karijeru i odličnu zaradu.

Sva predavanja možete pratiti i preko Live streama

Za sve srednjoškolce koji nisu u mogućnosti da fizički pristustvuju školi programiranja i dizajna organizovan je i besplatan Live stream, koji će tokom predavanja biti dostupan na coDEsign sajtu. Predavanja traju oko sat vremena i održavaju se po rasporedu koji možete pogledati ovde.

CoDEsign2019 predstavlja jedinstvenu priliku da zakoračite u svet informacionih tehnologija i dizajna potpuno besplatno. Iskoristite šansu i usvojte znanja iz ovih oblasti. Sve ostale informacije možete pronaći na sajtu www.it-skola.com.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track