PROPUSTILI STE BLACK FRIDAY? Ne očajavajte! Promenite život već u ponedeljak
Foto: Promo

Prilika koja se ne propušta

PROPUSTILI STE BLACK FRIDAY? Ne očajavajte! Promenite život već u ponedeljak

Edukacija -

Za sve one koji su propustili da ovog meseca iskoriste šansu za promenu karijere, delimo dobru vest.

U ponedeljak 2. decembra od 00.00 do 23.59, u okviru akcije Cyber Monday, ITAcademy svima koji u tom periodu upišu jedan od ponuđenih obrazovnih programa poklanja gratis još jedan obrazovni program iz iste ponude. Tako će narednog ponedeljka 2 puna obrazovna programa koja polaznike spremaju za neke od najprofitabilnijih zanimanja današnjice biti moguće dobiti po ceni jednog. Ušteda koju će budući polaznici na ovaj način ostvariti iznosi više od 2000 evra.

U ponudi su obrazovni programi na departmanima za programiranje, IT poslovanje, dizajn, administraciju, razvoj mobilnih aplikacija i 3D dizajn i CAD.

Predavači sa ITAcademy predlažu unosne kombinacije, poput programiranja sa web dizajnom, grafičkog dizajna sa 3D dizajnom, kao i programiranja sa razvojem mobilnih aplikacija; i napominju da su svi programi zasnovani na radu na realnim projektima, uz podršku mentora.

Trajanje akcije možete pratiti na web stranici škole. Posetite sajt ITAcademy u ponedeljak i iskoristite dvostruku šansu, a do tada više o aktuelnoj ponudi saznajte ovde.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track