POVEĆAJTE PRODUKTIVNOST: Ovi programi će vam pomoći da postanete uspešan preduzetnik
Foto: Promo

Samo za preduzetnike

POVEĆAJTE PRODUKTIVNOST: Ovi programi će vam pomoći da postanete uspešan preduzetnik

Edukacija -

Za uspešnog preduzetnika produktivnost je od suštinskog značaja. U nastavku vam predstavljamo nekoliko softvera čijim korišćenjem ćete povećati svoje šanse da izgradite karijeru iz snova.

SaneBox

Ovaj softver pomaže da efikasnije organizujete pristiglu elektronsku poštu. Mejlove možete sortirati prema njihovoj važnosti tako da vam obaveštenja sa društvenih mreža i slična pošta manje važnosti neće smetati.

SaneBox vam pruža mogućnost da u inboksu kreirate foldere u koje ćete raspoređivati mejlove na osnovu kriterijuma koje sami odredite.

foto: Promo

Pored toga, SaneBox funkcioniše u okviru vašeg već postojećeg sistema za prijem mejlova, što dodatno olakšava posao.

Google Docs

Gmail je ubedljivo najzastupljenija adresa većine preduzetnika širom sveta. Ipak, mnogi od njih i dalje ne koriste sve pogodnosti koje im pruža Google Docs, koji je povezan sa nalogom za prijem i slanje mejlova.

Uz pomoć ove aplikacije možete vrlo lako da razmenjujete dokumente, tabele ili prezentacije u okviru tima i istovremeno sarađujete na njihovom razvoju.

Takođe u svakom trenutku sa bilo kog računara možete da pristupite potrebnim materijalima, ali i da vidite kroz kakve su izmene prošli pojedini dokumenti, ko ih je napravio i, ukoliko ima grešaka, da vratite dokument na prethodnu verziju, jer se svaka, pa i najmanja izmena trenutno snima i može se locirati.

foto: Promo

FreshBooks

FreshBooks je veoma koristan za slanje faktura i vođenje računovodstva u okviru jedne kompanije. Razvojni tim iza ovog programa veruje da njegovom upotrebom možete klijentima skratiti proces čekanja za najmanje dva dana.

Pored toga, FreshBooks vam olakšava i da pratite sve prihode i rashode koji utiču na efikasnost celokupnog poslovanja.

Asana

Asana dolazi do izražaja kada ste ograničeni raznim rokovima, a čeka vas veliki posao koji morate da završite na vreme. Zahvaljujući ovom softveru preduzetnici mogu da rukovode projektima i komuniciraju bez upotrebe elektronske pošte.

MailChimp

Efektivna marketinška kampanja mejlovima je odličan put ka ostvarivanju uspeha u preduzetništvu, a pomenuti softver omogućava vam upravo takvo oglašavanje.

foto: Promo

Upotrebom ovog programa možete iskoristiti mnoge korisne alate i kreirati promotivne mejlove koje ćete brzo i lako poslati na hiljade mejl adresa. Prilagodljivi i elegantni šabloni koje možete koristiti dok se obraćate potencijalnim potrošačima ostaviće utisak o vašoj kompaniji kao veoma profesionalnoj, što će doprineti efikasnijoj izgradnji brenda.

Pored softvera, za uspeh u preduzetništvu potrebno vam je i znanje

foto: Promo

Pomenuti programi su izuzetno korisni i jednostavni za upotrebu, tako da njihovim korišćenjem sebi možete samo olakšati posao. Međutim, da biste uopšte bili u situaciji da se bavite preduzetničkim poslom i ostvarujete visoku zaradu, potrebno vam je da pre svega steknete neophodne veštine.

Usvajanje preduzetničkih znanja ne mora da traje dugo, a otvara vam brojne mogućnosti i povećava šanse za uspeh. Školovanjem po posebnom programu za svega godinu dana možete biti spremni da vodite sopstveni bizis i konačno budete zadovoljni platom.

Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track