IT KONFERENCIJE KOJE NE SMETE PROPUSTITI: Ovih 5 događaja morate posetiti ako se bavite programiranjem
Foto: Tim Edukacija

5 konferencija za programere

IT KONFERENCIJE KOJE NE SMETE PROPUSTITI: Ovih 5 događaja morate posetiti ako se bavite programiranjem

Edukacija -

Ako želite da uhvatite korak sa najnovijim dostignućima i umrežite se sa stručnjacima iz tehnološke industrije, u nastavku pronađite spisak najrelevantnijih dešavanja u narednom periodu koje ne bi trebalo da propustite. Prisustvo će vam pomoći da povećate broj svojih kontakata, ali i ideja za dalji rad.

Cisco Live

CiscoLive je format poznat podjednako po poznatim govornicima i mogućnostima da se steknu nove veštine. Ako putovanje u Severnu Ameriku za vas trenutno ne dolazi u obzir, evropsko izdanje stiže u Amsterdam već u februaru.

Tim Edukacija
foto: Tim Edukacija

Pored znanja koje možete steći na tehničkim seminarima, prateće sesije pružiće mogućnost da se umrežite sa ljudima iz industrije. Pored toga, možete iskoristiti i Cisco program sertifikacije, koji je učesnicima besplatno dostupan tokom konferencije.

Mobile World Congress

Uprkos ograničenjima, prošlogodišnje izdanje sa 20.000 učesnika dalo je učesnicima nenadmašne šanse za umrežavanje sa izvršnim direktorima i rukovodiocima na C nivou.

Pokrivajući sve oblasti IT-ja, od blockchaina do robotike, MWC je napravio aplikaciju kako bi osigurao da ne propustite nijednu priliku da upoznate donosioce odluka. Samo prošle godine aplikacija je generisala više od tri hiljade sastanaka i 48.000 novih veza.

Ako vam je potrebno dodatno ubeđivanje da rezervišete posetu Barseloni, imajte u vidu – prethodni glavni govornici su uključivali nikog drugog do Marka Zakerberga i Ilona Maska.

CloudFest

Smešten u okviru tematskog parka, CloudFest nudi mnogo prilika. Sa posetiocima kao što su šefovi IBM-a, Applea i Nase, eminentni događaj za cloud computing i hosting provajdere u 2023. biće održan u Nemačkoj.

Tim Edukacija
foto: Tim Edukacija

Trodnevni događaj sadrži prepunu agendu inspirativnih razgovora lidera industrije sa bivšim govornicima poput Stiva Voznijaka, Edvarda Snoudena i oca programskog jezika Java Džejmsa Goslinga.

Datacloud Global Congress

Na obali Monaka, kongres Datacloud se vraća da okupi tehnološke profesionalce nakon dve godine. Napravljen je za lidere, na sjajnoj lokaciji i sačinjen od odličnih i izuzetno korisnih sesija.

Konferencija je poznata po brokerskim poslovima i stvaranju konekcija, okupljanju viših rukovodilaca od fintecha do saasa da razgovaraju o trgovini i umrežavanju sa investitorima.

Predvođen panelom najvećih imena IT industrije, ovogodišnji komitet uključuje Džoa Kavu, potpredsednika data centra u Googlu, i Majkla Tobina, preduzetnika i predsednika EdgeConneXa.

Impact Summit

Lideri organizacija koje se vode višim ciljevima ne bi trebalo da propuste ovu jedinstvenu priliku da se povežu sa preduzetnicima i rukovodiocima koji dele njihovo mišljenje. Prethodni govornici uključivali su izvršne direktore i rukovodioce projekata društvene odgovornosti iz renomiranih kompanija kao što su eBay, Headspace i Innocent Drinks.

Tim Edukacija
foto: Tim Edukacija

Kako održivost postaje sve važnija tema, kompanije koje žele da oblikuju ekološku i društveno odgovorniju budućnost mogu pronaći inspiraciju na ovom jedinstvenom događaju.

Naučite kako da iskoristite stečena znanja

Iako će vam svaka od navedenih konferencija pomoći da unapredite postojeća znanja, neophodno je da imate osnovu koju ćete nadograđivati i od koje ćete početi. Nju ne možete formirati na kursevima koji traju po nekoliko meseci. Važno je da prepoznate važnost kvalitetnog obrazovanja i da se usmerite na usavršavanje za koje će vam biti potrebno bar godinu dana rada sa mentorima sa iskustvom.

Upišite obuku za neko od najtraženijih IT zanimanja i donesite odluku koja vam može promeniti celu karijeru.

Tim Edukacija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track