ISKORISTITE PRILIKU DO KRAJA 2023. GODINE
Foto: Promo

ISKORISTITE PRILIKU DO KRAJA 2023. GODINE

Društvo -

Tehnički pregled vozila ”PMV Trajković doo” na Novom Beogradu omogućio je poklon-vaučer u vrednosti od 2.000 dinara popusta na tehnički pregled vozila.

Period u godini kada se vašem vozilu bliži tehnički pregled i registracija sigurno vam nije omiljen. Slanje četvorotočkaša na tehnički pregled vozila višestuka je muka za vozače u Srbiji, što zbog cene koja, u zavisnosti od grada u kome ga obavljate varira od 3.070 do 6.020 dinara, što zbog zamerki majstora na vaše vozilo. Ako tome dodamo i dosadnu papirologiju i dokumentaciju, čekanje, maltretiranje, jasno je zašto se većina vozača unervozi… Kada bi makar sve moglo da se završi na jednom mestu i po povoljnijoj ceni, želja je mnogih vozača.

Jeftiniji tehnički za 2.000 dinara

Tehnički pregled vozilaPMV Trajković doo” omogućava upravo to što vam je potrebno – da u najkraćem vremenskom roku sve obavite besprekorno i dobijete uslugu vrhunskog kvaliteta. Međutim, tu nije kraj – da je tehničkom pregledu “PMV Trajković doo” na prvom mestu klijent pokazuje i iznenađenje koje su specijalno za njih pripremili, poklon-vaučer. Svakom donosiocu poklon-vaučera obezbeđen je popust u iznosu od 2.000 dinara na tehnički pregled vozila. Poklon vaučer možete preuzeti na stranici: POKLON VAUČER ili direktno zakazati vaš termin na stranici: ONLINE ZAKAZIVANJE koji takodje ostvaruje popust u vrednosti od 2000 dinara.

poklon-vaučer
foto: Promo

Naša lična karta Preduzeće Tehnički pregled vozila “PMV Trajković doo” osnovano je još 2006. godine i od tada se bavi pružanjem usluga prilikom kompletne registracije vozila. Od avgusta 2009. ovlašćeno je od MUP-a Republike Srbije za vršenje tehničkog pregleda vozila najveće dozvoljene mase do 3.5 tona. Na poslovima provere tehničke ispravnosti vozila rade kontrolori sa višegodišnjim iskustvom u oblasti tehničkih pregleda vozila obučeni za rad na savremenim uređajima. Tehnički pregled vozila obavlja se savremenom opremom. Možete nas posetiti na Novom Beogradu, Savski nasip 9a. 065/5500123, 011/228 2282.

Zato, dođite u “PMV Trajković doo” jer ćete uštedeti i vreme i novac.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja