Najnovije vesti

VUČIĆ NAKON POBEDE: Pobedili smo STRAHOVITO I UBEDLJIVO, preko 2 MILIONA glasova! Srbija nam je dala i SRCE I RAZUM!
Foto: Zorana Jevtić

ubedljiva pobeda!

VUČIĆ NAKON POBEDE: Pobedili smo STRAHOVITO I UBEDLJIVO, preko 2 MILIONA glasova! Srbija nam je dala i SRCE I RAZUM!

Izbori 2020

Predsednik SNS Aleksandar Vučić obraća se javnosti iz štaba stranke nakon ubedljive pobede naprednjaka na izborima.

Podsetimo, SNS je osvojila preko 62.5 odsto na osnovu 43.7 odsto obrađenog uzorka.

Vučić proglašava pobedu! 

Neverovatna pobeda sa preko 2 MILIONA glasova!

- U politici sam dugo, ali ovakav trenutak nikad nisam doživeo. Večeras smo dobili najveće poverenje građana u uslovima kada je to malo ko verovao. Dobili smo više od 2 miliona glasova, rekao je predsednik.

- Pobedili smo strahovito ubedljivo i tamo gde nikad nismo pobeđivali. Pobedili smo od Čikaga do Beča, Moskve, sa čak 57 odsto, a u Sočiju sa neverovatnih 95 odsto, rekao je Vučić, dok aplauzi nisu prestajali.

1 / 14 Foto: Zorana Jevtić

- Znaju ljudi koliko je važno da budemo ujedinjeni kad je najpotrebnije i hvala za ovoliku izlaznost i podršku. Ostaje da OEBS prebroji glasovena Kosovu, al ja se nadam da ćemo tamo dobiti preko 80 odsto.

- Uprkos stalnim pokušajima mnogih da sabotiraju izbore, srećan sam što je narod video da je budućnost Srbije najvažnija i hoću da se zahvalim svim ljudima koji su uprkos ovim pretnjama imali dovoljno hrabrosti i nade da izađu na izbore i daju svoj glas, rekao je Vučić.

Imamo novi cilj!

- Čestitam svima, ono što je za nas važno, to je da ovakvo poverenje naroda dobijete za ogroman rad i trud i rezultate za koje su su mnogi podsmevali. I dok su se oni podsmevali, narod se inatio. Ovo nam znači jer narod traži i od nas da se menjamo, da budemo bolji nego do sad i da svaki napor bude još veči, da bi rezultati bili još bolji. Rekli smo narodu da će prosečne plate biti 950 evra do 2025. Sad imamo još jedan cilj - da izgradimo Srbiju i da se merimo sa najrazvijenijim zemljama sveta!

foto: Zorana Jevtić

- Tajna uspeha je u planu i programu, u onome što radite, što činite, a ne u onome koliko ste uspešni u kritici, rekao je Vučić, obraćajući se mladim ljudima u stranci.

- Pretpostavljam da smo pobedili na svim mestima, ali neću da vidim bahatost i aroganciju, rekao je Vučić prisutnima, dok aplauz u sali nije prestajao. 

- Ovolika podrška našoj listi je dodatno opterećenje. Napravili smo da Srbija ima najveći rast, a to od nas kao najozbiljnije stranke i očekuje. Hvala i ženama, koje su najviše glasale, jer one najbolje znaju šta je sigurnost i stabilnost.

Kako je izgledala izborna noć pogledajte OVDE.

Srbija nam je dala srce i razum!

- Nikada Srbija nije dala svoje srce i razum kao što ga je sada dala nama! To je za nas i mene lično teret od 1000 kilograma i ne ljutite se ako pogrešimo, ali obećavam da ću se zajedno sa svim ovim ljudima boriti svim svojim srcem i svim svojim znanjem za Srbiju! Živela Srbija!

- Napadali su me sa svih strana, govorili da mi je sin kriminalac, brat kriminalac, otac kriminalac - narod im nije poverovao, rekao je Vučić na kraju obraćanja i još jednom zahvalio svima.

Hvala na istorijskoj podršci

Vučić je kazao da će Srbija nastaviti da čuva zdravlje građana i da ćemo morati da se pripremimo za tešku jesen.

Zahvalio je našim penzionerima i svima koji su uprkos svim neistinama i pretnjama imali dovoljno hrabrosti i snage da pokažu šta misle o budućnosti Srbije i kakavu budućnost žele.

Vučić navodi da su imali istraživanja na dnevnom nivou i da se videlo da kako su se iz opozicije sve više pojavljivali u javnosti da im je opadala podrška, dok je kod naprednjaka rasla jer su, kako kaže, govorili sve više o planovima i idejama i da je to ono što narod želi da vidi.

"Hvala na istorijskoj podršci", poručio je Vučić za kraj.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...