SPS NASTAVIO PREDIZBORNU KAMPANJU: Ivica Dačić poručio u Lazarevcu: Vratićemo Kolubaru Lazarevčanima!
Foto: SPS

izbori

SPS NASTAVIO PREDIZBORNU KAMPANJU: Ivica Dačić poručio u Lazarevcu: Vratićemo Kolubaru Lazarevčanima!

Izbori 2022. -

U organizaciji izborne liste "Ivica Dačić - premijer Srbije, Toma Fila - gradonačelnik Beograda", održan je predizborni skup u Lazarevcu, na kome se građanima obratio predsednik SPS Ivica Dačić koji je istakao svoju privrženost toj opštini, rekavši da mu je uvek izuzetno drago da dođe u grad u kome socijalisti imaju veliku podršku.

- Kolubara, odnosno Lazarevac je za nas uvek bio i jeste važna tačka u političkom i ekonomskom životu Beograda i Srbije. Zato ću se lično, kao premijer založiti da se položaj Kolubare kao preduzeća preispita i da mu se vrati značaj i status koji je imalo ranije. Verujem da je to u najvećem interesu rudara, da je to u interesu Lazarevčana, a samim tim i Beograda, istakao je Dačić i zaključio da se Kolubara mora vratiti Lazarevčanima.

Ivica Dačić
foto: SPS

Kandidat za gradonačelnika Beograda Toma Fila rekao je da Lazarevac sa svojim proizvodnim potencijalom i doprinosom izgradnji Beograda, zaslužuje da mu se mnogo više vrati. - Energetika kao najrazvijenija privredna grana generiše najveće prihode budšeta Beograda, i u tom smislu Beograd mora više da uloži u životni standard Lazarevčana. Ovde moraju da se popravljaju putevi, da se grade nove škole i vrtići. Beograd mora da zasluži Lazarevac, naglasio je budući gradonačelnik Beograda Toma Fila.

Ivica Dačić
foto: SPS

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić pozdravio je Lazarevčane i istakao da je uvek bilo posebno zadovoljstvo govoriti u Lazarevcu.

Ivica Dačić
foto: SPS

Na skupu u Lazarevcu prisustvovali su i ostali članovi rukovodstva SPS Žarko Obradović, Vladan Zagrađanin, Nikola Nikodijević, Vanja Vukić, Đorđe Milićević, Snežana Paunović. Skup su podžali i predsednik Udruženja penzionera Srbije Andrija Savić, kao i Ivan Karić i Igor Pantelić ispred Zelenih Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track