SPREMNI ZA IZBORE Gradski odbor SNS u Loznici predao listu: Da nastavimo ubrzani razvoj i budemo grad lider u zapadnoj Srbiji FOTO
Foto: Kurir/T.Ilić

SPREMNI ZA IZBORE Gradski odbor SNS u Loznici predao listu: Da nastavimo ubrzani razvoj i budemo grad lider u zapadnoj Srbiji FOTO

Izbori 2024 -

LOZNICA - Gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) iz Loznice predao je punu listu od 59 kandidata za odbornička mesta u Skupštini grada, samo dan nakon što su za 17. decembar raspisani parlamentarni i lokalni izbori. Listu ‘’Aleksandar Vučić - Loznica ne sme da stane’’, koju čini SNS-a sa koalicionim partnerima, Socijaldemokratska partija Srbije, Pokret socijalista, Srpska narodna partija, Srpska radikalna stranka i PUPS, potpisima su podržala 1.143 građanina Loznice.

Predsednik Gradskog odbora SNS Vidoje Petrović, dosadašnji gradonačelnik, prvi je na listi na kojoj je 40 odsto žena, i koja, kako je kazao, predstavlja strukturu stanovništva Loznice u formatu od 59 odbornika, koliko ih ima loznička skupština’’.

1 / 4 Foto: Kurir/T.Ilić

- Očekujem korektnu političku borbu u kojoj ćemo svi biti u prilici da Lozničanima predstavimo svoje ideje, politike, programe, a ne nešto što bi predstavljalo prljavu kampanju. Pošto smo mi u prethodnom periodu obavljali vlast u gradu ukazaćemo na ono šta smo sve uradili, šta je to što se radi i koji su naši planovi za budućnost Loznice. Želimo da Loznica nastavi već prisutan ubrzan privredni razvoj kako bismo u narednih, pet do sedam godina zaista postali grad koji će, pre svega u ekonomskom ali i svakom drugom smislu biti lider u ovom delu zapadne Srbije. Ono što će biti primarno u narednom periodu je da konačno dobijemo status upravnog okruga, za opštine Krupanj, Ljubovija i Mali Zvornik, sa sedištem u Loznici. Ovo iznosim na osnovu razgovora sa ljudima koji donose odluke – kazao je Petrović posle predaje liste.

On je pozvao sve građane da izađu na izbore 17. decembra i ‘’pruže podršku budućnosti, razvoju, daljem napretku Loznice, u svim sferama društvenog života’’, da se toga dana dobije odgovor kome daju podršku da ih vodi u naredne četiri godine. Kako je ubrzo potvrđeno iz Gradske izborne komisije lista SNS je proglašena.

Kurir.rs/T.Ilić

Bonus video:

00:27

Ispred Gradske izborne komisije: SNS predaje izbornu listu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track