"PRVO SMO BILI SENDVIČARI, A SADA SMO ZVERI" Premijerka Brnabić odgovorila na uvrede opozicionih medija
Foto: A. K./ATAImages

"PRVO SMO BILI SENDVIČARI, A SADA SMO ZVERI" Premijerka Brnabić odgovorila na uvrede opozicionih medija

Izbori 2024 -

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić odgovorila je na uvrede koje su opozicioni mediji uputili članovima i simpatizerima SNS.

- U njihovoj kampanji smo došli do toga da mi iz SNS više čak nismo ni "sendvičari". Mi smo sada za njih zveri, a od Srbije smo napravili "zverinjak" - napisala je premijerka na društvenoj mreži X, uz fotografiju naslovne strane lista Danas i naslova "ProGlas je prodrmao naprednjački kavez".

- Samo da napomenem - i vi iz tajkunskih medija, i vi "elito" koja stoji iza nekakvog ProGlasa, i vi koji ste oteli građanski pokret "protiv nasilja" i registrovali ga u kafani "Estrada" u Šapcu, a onda tako nazvali vašu listu, zverima nazivate ogromnu većinu normalnih i pristojnih građana Srbije koji glasaju za rezultate, plate, puteve, pruge, naučno-tehnološke parkove, zdravstvo, veće penzije... za plan i program, i neće dati, da ih vi, ili bilo ko drugi, sa vaših "visina" vređa. Odgovor ćete, od svih onih koje nazivate "zverima", a našu Srbiju zverinjakom, dobiti 17. decembra. Pri tom - te "zveri" vraćaju sliku Paje Jovanovića u Srbiju - zaključila je Ana Brnabić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja