OŠTAR ODGOVOR GRADSKOG ODBORA SNS IZ NOVOG SADA: Janko Veselinović se služi lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašanje!
Foto: Kurir

REAKCIJA

OŠTAR ODGOVOR GRADSKOG ODBORA SNS IZ NOVOG SADA: Janko Veselinović se služi lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašanje!

Izbori 2024 -

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu najoštrije je osudio neistine koje Janko Veselinović izneo u javnost služeći se lažima kako bi opravdao svoje nasilničko ponašanje.

- Đilasove psihopate, siledžije i lažovi i ovaj put su pokazali da im nasilje i laganje nije strano. Veselinović je optužio Miloša Egića, direktora "Gradskog zelenila", da ga je napao u Budisavi, a istina je da je Miloš Egić vređan i napadnut tokom učestvovanja u stranačkim aktivnostima i taj napad je prijavio policiji. Sve češći fizički i verbalni napadi na članove naše stranke ne samo da potkopavaju principe demokratije već stvaraju atmosferu straha i zastrašivanja - saopšteno je iz Gradskog odbora SNS-a.

Dragan Đilas, Dragan Djilas
foto: Zorana Jevtić

U saopštenju Gradskog odbora SNS navodi se da će ova stranka nastaviti borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju.

- A političkim protivnicima poručujemo da nas nikada neće uplašiti, već samo učvrstiti da istrajemo u borbi za bolju budućnost našeg Novog Sada i naše države Srbije - navodi se u saopštenju.

Kurir.rs/ Foto:

Bonus video:

00:42

Hala u Smederevu dupke puna sat vremena pre početka predizbornog skupa SNS-a

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track