PORUKA: Dragan Marković Palma: Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije će igrati u prvom timu!
Foto: Foto: Grad Jagodina

IZBORI 2023

PORUKA: Dragan Marković Palma: Koalicija SPS - Jedinstvena Srbija - Zeleni Srbije će igrati u prvom timu!

Izbori 2024 -

Predsednik skupštine Jagodine, Dragan Marković Palma poručio da će koalicija njegove stranke imati značajne rezultate na predstojećim izborima.

Dragan Marković Palma
foto: Foto: Grad Jagodina
Dragan Marković Palma
foto: Foto: Grad Jagodina

- Nakon parlamentarnih izbora 17. decembra, koalicija SPS Jedinstvena SrbijaZeleni Srbije, koju predvodi predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić će igrati u prvom timu i neće sedeti na klupi za rezervne igrače, jer staro je pravilo da tim koji dobija se ne menja - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na predizbornim tribinama ove koalicije u jagodinskim mesnim zajednicama i dodao:

- Jagodina prednjači u borbi protiv bele kuge. Naš program za borbu protiv bele kuge priznali su i u državama Evropske unije, kao što su Austrija i Italija. Ja ću se boriti u parlamentu Srbije da žene na selu, koje rade na poljoprivredi imaju ista prava kao i žene koje su zaposlene u preduzećima, a to podrazumeva i bolovanje i godišnji odmor - izjavio je Marković. Tim za Jagodinu koalicije SPS – Jedinstvena Srbija – Zeleni Srbije obišao je jagodinska sela.

Kurir.rs

Bonus video:

00:48

Dragan Marković Palma na Gulašijadi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja