VLADISLAV DAJKOVIĆ SASTAO SE SA MINISTROM VUČEVIĆEM I PODRŽAO SNS: Današnja Srbija dostojna predaka!
Foto: Slobodna Crna Gora

predsednik slobodne crne gore

VLADISLAV DAJKOVIĆ SASTAO SE SA MINISTROM VUČEVIĆEM I PODRŽAO SNS: Današnja Srbija dostojna predaka!

Izbori 2024 -

Predsednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković sastao se u Beogradu sa ministrom odbrane u Vladi Republike Srbije i predsednikom SNS Milošem Vučevićem.

- Od kad znam za sebe roditelji su me učili da je pored Crne Gore i Srbija naša kuća. I zaista, gde god da krenem širom Srbije osećam se kao svoj na svome. Tako je i danas bilo kod mog prijatelja, zemljaka rodom iz slavnih Kuča, predsednika SNS-a i ministra odbrane Miloša Vučevića koji me je bratski dočekao u Beogradu - kazao je Dajković.

Vladislav Dajković
foto: Slobodna Crna Gora

Ako bi morao, kaže, da izdvoji najvažnija dostignuća Srbije u vremenu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra Vučevića, to bi svakako bilo vraćanje Srbije samoj sebi, nakon decenija lutanja.

- Autoputevi, fabrike, nova radna mesta, status regionalne vojne sile, dostojno i nepokorno držanje između Zapada i Istoka, čuvanje od zaborava naših žrtava i negovanje naše kulture i tradicije, ali i briga o Srbima na Kosovu i Metohiji i širom regiona - samo su neke od stvari koje zavređuju moje poštovanje. Najzad, srećan sam što živimo u vremenu jake i moćne Srbije koja ne sme i neće stati. Srećno na izborima, dragi prijatelju! - zaključio je Dajković.

Kurir.rs/K. P.

Bonus video:

07:42

NE SMEMO SE VRATITI U PERIOD KADA JE SRBIJA STAJALA I PROPADALA! Predsednik SNS-a Miloš Vučević poslao KLJUČNE PORUKE GRAĐANIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track