PREDSTAVNICI LISTE "SRBIJA NE SME DA STANE" NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI: "17. decembra glasate za svoju i za budućnost svoje dece"
Foto: SNS

razgovor sa sugrađanima

PREDSTAVNICI LISTE "SRBIJA NE SME DA STANE" NA VIDIKOVAČKOJ PIJACI: "17. decembra glasate za svoju i za budućnost svoje dece"

Izbori 2024 -

Predstavnici liste „Aleksandar Vučić-Srbija ne sme da stane“ Marina Raguš i Aleksandar Mirković razgovarali su sa sugrađanima na Vidikovačkoj pijaci o važnosti predstojećih izbora i nastavku napretka i razvoja Srbije, ali i Beograda.

„17. decembra glasate za budućnost svoju i budućnost svoje dece. 2012. godine smo nasledili bankrotiranu državu, pola miliona ljudi je ostalo bez svog posla, samo da bi se nekolicina nenormalno bogatila. Ovaj put 17. decembra glasamo za budućnost Srbije - "ALEKSANDAR VUČIĆ-Srbija i Beograd ne smeju da stanu"“, poručila je Raguš.

„Briga o ljudima za nas je prioritet i to smo dokazali konkretnim rezultatima. Ravnomerni razvoj svake opštine, svakog dela Beograda, besplatni vrtići, besplatni udžbenici za sve đake, vaučeri za svu decu, samo su neki od postignutih rezultata, koje smo zajedno ostvarili. Kako bi sa tom politikom i nastavili, u nedelju 17.12. Beograd i Srbija ne smeju da stanu“, rekao je Mirković.

Kurir.rs

Bonus video:

07:42

NE SMEMO SE VRATITI U PERIOD KADA JE SRBIJA STAJALA I PROPADALA! Predsednik SNS-a Miloš Vučević poslao KLJUČNE PORUKE GRAĐANIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track