"DRŽAVA STVARA AMBIJENT DA MLADI OSTANU U SRBIJI": Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu
Foto: Printscreen/Instagram

"DRŽAVA STVARA AMBIJENT DA MLADI OSTANU U SRBIJI": Vučević, Rebrača i Tomašević razgovarali sa omladinom u Novom Sadu

Izbori 2024 -

Кandidati na listi „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Miloš Vučević @milosvucevic, Željko Rebrača i Dejan Tomašević, razgovarali su sa omladinom u Novom Sadu, i poručili im da se na predstojećim izborima borimo za budućnost Srbije.

Vučević je naveo da budućnost Srbije čine, pre svega, mladi ljudi.

"Država je prethodnih godina otvorila više stotina fabrika, u Srbiji danas radi više od 550 hiljada novouposlenih ljudi. Država stvara ambijent da mladi ostanu u Srbiji, da se školuju, uče, rade, zasnivaju svoje porodice", rekao je Miloš Vučević.

Prema rečima Dejana Tomaševića, važno je da znamo ko se srcem bori za Srbiju i sve njene građane.

„Uvereni smo da narod zna ko se bori svim srcem za Srbiju. Na ovim izborima se borimo za rezultat i dalja ulaganja“, rekao je Tomašević.

Rebrača smatra da su Srbi jedinstveni kada je to najpotrebnije.

„Mi Srbi i u sportu i na terenu, kao i u svakodnevnom životu, jedinstveni smo kada je to najpotrebnije i kada se borimo za Srbiju“, reko je Rebrača.

Кandidati su se usaglasili da se na ovim izborima borimo da Srbija nastavi ubrzano da se razvija i za sigurnu budućnost, a to jedino garantuje lista „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“.

Kurir.rs

Bonus video:

07:42

NE SMEMO SE VRATITI U PERIOD KADA JE SRBIJA STAJALA I PROPADALA! Predsednik SNS-a Miloš Vučević poslao KLJUČNE PORUKE GRAĐANIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track