"POLUDEO BIH KAD GA NE BIH UDARAO!" Čeda Jovanovć OTVORENO o navici bez koje ne može! Progovorio o boks meču sa Vacićem (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

KURIR TV

"POLUDEO BIH KAD GA NE BIH UDARAO!" Čeda Jovanovć OTVORENO o navici bez koje ne može! Progovorio o boks meču sa Vacićem (VIDEO)

Izbori 2024 -

Sve je počelo kada je desničar uputio javni poziv svojim oponentima u trci za gradonačelnika Beograda za sparing boks meč.

Liberal mu je odgovorio i usledilo je prozivanje na društvenim mrežama, pa i najava spektakla koja je malo ličila na postere, pomalo i na oglase na gej sajtovima, ali na kraju su velika očekivanja izneverena, jer se Jovanović na zakazanom terminu nije pojavio.

Miša Vacić
foto: screenshot Pink tv

Policija je zabranila boks meč koji su prethodno zakazali srpski političari Miša Vacić i Čedomir Jovanović javljaju mediji. Meč je, kako je najavljivano, trebalo da se održi na fudbalskom stadionu Bežanija, a u zakazano vreme, pre nego što je borba zabranjena, pojavio se samo inicijator Miša Vacić.

Vacić je rekao novinarima da je došao samo zbog sporta i ukazao na to da se Jovanović nije pojavio.

Čeda Jovanović, Miša Vacić
foto: Beta/Boris Palić, Nemanja Nikolić

- Jeste, ja sam u nameri da se prosto pored politike u takmičenju kao što su izbori pokaže i jedan fair play, jedan sportski duh, takmičarski duh i pozvao na zapravo lagani boks sparing, ne da bude nikako krvoproliće, niti da se bijemo. Boks je plemenita veština. Ja sam dugo godina trenirao boks i kik-boks. Smatram da je to dosta umni sport, ništa manje nego što je šah, na primer. pritom ti treba još fizička sprema.

Čedomir Jovanović koji se za razliku od Vacića nije pojavio na boks meču oglasio se na mreži X.

03:42

POLUDEO BIH KAD GA NE BIH UDARAO! Čeda Jovanovć OTVORENO o navici bez koje ne može! Progovorio o boks meču sa Vacićem

- Sad bi trebalo da sam u ringu na BežanIJI, ali očigledno nisam. Zvanično me je obavestila policija, a i svi drugi, možete da pretpostavite koji, da je taj boks meč zapravo sve suprotno onome što sam želao da bude. Hteo sam da isprašim sa Vacićem dve, tri runde, a onda da mu poklonim maramu. Mišo, možda ćemo se sresti negde u budućnosti, nemam ništa protiv toga. Ionako, oduvek putujem sa džakom, da li je letovanje ili zimovanje. I udaram ga zbog svega onog što u životu moram da progutam i da ga nema poludeo bih. Ali naša Srbija, ona nije taj džak. Ista kao je Jovanović.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:31

NAŠA KOPIJA DEJTONSKOG SPORAZUMA NE POSTOJI! Čedomir Jovanović izneo neverovatan podatak povodom krize u Bosni i Hercegovini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track