Iako se trendovi konstantno menjaju, ON je uvek u modi
Foto: Promo

Iako se trendovi konstantno menjaju, ON je uvek u modi

Forma Ideale -

Ako ste ljubitelji sklada, simetrije i osećaja raskoši, a uz to, za svoj dom želite ambijent koji nikada neće izaći iz mode, idealno rešenje je da se odlučite za klasični stil, koji je uvek u trendu.

Predstavnik ovog stila, koji na najbolji način može da dočara sve njegove karakteristike jeste kolekcija KORA koju čini više od trideset komada nameštaja u beloj i braon boji. Bilo da ste ljubitelj svetlog ili tamnog nameštaja, ova kolekcija vam omogućava najrazličitije kombinacije, ali i svu potrebnu funkcionalnost.

Elementi kolekcije KORA su nežnog, prefinjenog izgleda. Eleganciji i atraktivnosti doprinose ručice sa dosta detalja, koje se odlično uklapaju sa nežnim, pastelnim bojama zidova, nameštaja i dekoracije. Takođe, odgovaraju im i floralni motivi neutralnih boja na zidovima, ali su i roze i ljubičaste nijanse poželjne za mirnije enterijere.

Komode
foto: Promo

S obzirom na to da ova kolekcija pruža širok izbor komada nameštaja, ujedno vam pruža i mogućnost da koristite sve njene segmente, ali i da izaberete samo jedan, oko kog ćete napraviti svoj idealan kutak.

Svaki kutak svoje dnevne ili spavaće sobe možete iskoristiti ukoliko se odlučite za ugaone delove nameštaja, poput ugaone komode KORA KKN1, u belom dezenu, koja poseduje praktičan prostor za odlaganje dragih stvari i odlično se uklapa u ambijent. Njen savršen dodatak je poluzastakljena ugaona vitrina KORA KNN1, idealna za dnevnu sobu. Ako vam je ipak potrebna još neka dodatna polica za postavljanje uspomena i dekoracija, u ponudi je otvorena polica KORA KR1, a ukoliko više volite poluzastakljene komade možete odabrati vitrinu KORA KRW1.

Komode
foto: Promo

Opremanjem vaše spavaće sobe garderoberom KORA KS1, koji poseduje dvokrilni deo sa dve funkcionalne fioke za odlaganje i sortiranje stvari, kao i komodom KORA KK2, koja sadrži četiri fioke i uklapa se savršeno uz njega, obezbedićete sebi svakodnevno buđenje u modernom ambijentu.

Komoda koja je univerzalna i koja se zaista uklapa u svaki ambijent, jeste komoda KORA KK4, pa nju možete prilagoditi kako dnevnoj, tako i spavaćoj sobi i predsoblju. Ova komoda se odlikuje privlačnom estetikom, ali i funkcionalnošću, pa njena gornja polica može poslužiti za dodatnu dekoraciju.

Kolekcija KORA u braon boji odgovara ljubiteljima klasičnog stila i tamnijeg drvo dekora, kome pristaju zidovi boja toplije palete, kao što su boje zemlje i sunca, pa sve do intezivnih kolorita žute, narandžaste i zelene boje. Ako ste zaljubljenici u tapete, dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da se poigrate ornamentima neutralnih nijansi peska.

Dekoracija u vidu umetničkih detalja je nešto što se podrazumeva u ovakvom ambijentu, pa su za klasičan stil poželjni detalji od keramike i porcelana, kao i metala, koji bi trebalo da se uskladi sa bojom metala na ručicama na nameštaju.

Za sve one koji su oduvek hteli malu kućnu biblioteku u svom domu, tu je zastakljena vitrina KORA KRW2, a neizostavni deo dnevne sobe takođe je i TV polica, poput TV police KORA KRT, koja će se takođe uklopiti u ovaj ambijent. Još jedan detalj je klub sto KORA KL2 koji će vam u ovoj prostoriji sigurno biti potreban.

Kada osmislite svoj idealan kutak i po svojoj meri izaberete nameštaj iz kolekcije KORA, potrudite se da ambijent obogatite sobnim biljem I obezbedite što više svetlosti. Ako ipak imate manjak prirodne svetlosti, veštačko osvetljenje je odlična alternativa, posebno ako su u pitanju lampe, stakleni ili kristalni lusteri, kao i svećnjaci.

Koja god boja da vam više prija, da li braon ili bela, sa ovim stilom i KORA kolekcijom sigurno nećete pogrešiti. Prilikom uređivanja prostora najvažnije je da pratite svoje želje i maštu, a još ukoliko se one poklapaju sa klasičnim stilom, na pravom ste putu da uz ovu pomoć ostvarite sve svoje zamisli. Srećno!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track