Najnovije vesti

MINISTARSTVO ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA: Jedinstvene poštanske marke povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

U okviru kampanje „J=DNAKI“.

MINISTARSTVO ZA RAD, ZAPOŠLJAVANJE, BORAČKA I SOCIJALNA PITANJA: Jedinstvene poštanske marke povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom

OSI Informator

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja iniciralo je izdavanje prigodnih poštanskih marki povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom, koje su puštene u promet 3. decembra, u okviru kampanje koja se realizuje pod sloganom „J=DNAKI“.

Cilj kampanje, u kojoj su do sada emitovana dva promotivna spota, jeste podizanje svesti građana i slanje poruke da su u Republici Srbiji svi građani jednaki.

Zoran Đorđević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja kaže da je ovo prvi put da se markice sa prigodnim motivima štampaju kao podrška osobama sa invaliditetom.

- Ova Vlada radi na poboljšanju uslova života osoba sa invaliditetom, a resorno Ministarstvo se trudi da osluškuje njihove potrebe i izađe u susret u skladu sa mogućnostima. Nastojaćemo da i u narednom periodu podižemo svest javnosti i šaljemo jasnu poruku da su u Republici Srbiji svi građani jednaki bez obzira na različitost – poručio je ministar Zoran Đorđević.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...