ĐILAS PRETIO MIHAJLOVIĆEVOJ: Zbog vas me svi zovu lopov!

Kurir otkriva

ĐILAS PRETIO MIHAJLOVIĆEVOJ: Zbog vas me svi zovu lopov!

Politika -
Lider DS u pauzi emisije „Utisak nedelje“, gde su oboje bili gosti, ministarki energetike uputio niz uvreda, jer lidera SNS Aleksandra Vučića i nju smatra odgovornim za loš imidž

BEOGRAD - A mislili smo da ne može niže...Dragan Đilas, predsednik DS i gradonačelnik u tehničkom mandatu, pretio je ministarki energetike Zorani Mihajlović, ekskluzivno saznaje Kurir. Đilas je Mihalovićki uputio niz uvreda, prema rečima našeg izvora, i to u pauzi emisije „Utisak nedelje“, gde su preksinoć oboje bili gosti. Čim su se, u pauzama za reklame, isključile kamere, lider DS se okrenuo ka ministarki i kazao joj da treba da je bude sram toga što priča i da će ga zapamtiti jer ga narod zbog Aleksandra Vučića i nje smatra lopovom!- Đilas je bio izuzetno neprijatan prema ministarki. U pauzi emisije sasuo joj je u lice da treba da je bude sramota i da će ga Vučić i ona zapamtiti jer ga narod zbog njih zove lopovom! Nekoliko puta joj je rekao „Sram te bilo“ i „Nikad ti neću zaboraviti“. Rekao je „Sram vas bilo, poštene ljude zatvarate. Evo, Ćerana“, na šta mu je ministarka poručila da pusti institucije da rade, a da se prema njoj pristojno ponaša, te da mu nisu krivi ni Vučić ni ona što problem zbog onoga što je radio - kaže izvor našeg lista i dodaje:- Mihajlovićka mu je još savetovala da, kad je već tako hrabar, sve to što joj je rekao u pauzi emisije ponovi i kad se uključe kamere. Đilas je na to samo odmahnuo glavom i ućutao.U razgovoru za Kurir ministarka Mihajlović priznala je da je Dragan Đilas bio neprijatan prema njoj u pauzi snimanja emisije.- To dovoljno govori o njemu. Neću da se upuštam u polemiku sa osionim ljudima, ja argumentovano kritikujem, ne bavim se vređanjem i napadima. Funkcioneri moraju da daju primer ponašanjem, a ne da novinarima govore „Zini da ti kažem“ - rekla je ministarka.

Nisam to čulaOlja Bećković, autor i voditeljka emisije „Utisak nedelje“, kaže da navedeni razgovor Dragana Đilasa i Zorane Mihajlović nije čula.

Đilas ćutiPoruku s pitanjima o pomenutom slučaju prosledili smo portparolu gradonačelnika u tehničkom mandatu Ivanu Nikoliću, ali odgovor nismo dobili.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja