UPLAŠEN ZA ŽIVOT: Predsednik GI Srpska prijavio policiji da mu prete
Foto: Radio Kim

Tamna strana izbora na KiM

UPLAŠEN ZA ŽIVOT: Predsednik GI Srpska prijavio policiji da mu prete

Politika -
Tri dana za redom dobijam pretnje preko mobilnog telefona. Pozivi stižu sa skrivenih brojeva. Vređaju mi porodicu i upućuje psovke i pretnje zbog čega brinem za svoju i bezbednost svoje porodice", naveo je Kostić

BEOGRAD- Predsednik "Građanske inicijative Srpska" Vladeta Kostić prijavio je policiji u Gračanici uznemiravanje i anonimne pretnje.

"Tri dana za redom dobijam pretnje preko mobilnog telefona. Pozivi stižu sa skrivenih brojeva. Vređaju mi porodicu i upućuje psovke i pretnje zbog čega brinem za svoju i bezbednost svoje porodice", naveo je Kostić u izjavi koju je predao policiji.

Kostić sumnja da ga uznemiravaju i prete mu zbog predizborne kampanje pred novembarske lokalne izbore na Kosovu. Rekao je i da će slučaj prijaviti Euleksu, ukoliko policija nešto ne preduzme. Građanska inicijativa Srpska koju podržavaju Vlada i predsednik Srbije, saopštava da su uznemiravanje i pretnje Kostiću još jedna u nizu provokacija i napada na kandidate i odbornike liste Srpska.

Dodaje se da su se ranije u selu Petrovce pojavili leci u kojima se kandidat za gradonačelnika Građanske inicijative Srpska Gradimir Mikić neosnovano optužen za ratne zločine.

Automobil kandidata za gradonačelnika te liste u Klokotu Srećka Spasića oštećen je u nedelju a Spasić je pretučen uoči početka predizborne kampanje, piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track