Vučić: Predsedništvo SNS uskoro o vanrednim izborima!

Odluka

Vučić: Predsedništvo SNS uskoro o vanrednim izborima!

Politika -
Još nisam spreman za tu sednicu, rekao potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS

JAŠA TOMIĆ - Prvi potpredsednik Vlade Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je da će sednica Predsedništva stranke na kojoj će članovi odlučiti o vanrednim izborima biti održana uskoro, ali je dodao da on još nije spreman za tu sednicu.

Vučić je novinarima prilikom obilaska graničnog prelaza Jaša Tomić rekao da mu je to najteže pitanje, jer se "bavimo svim drugim državnim problemima", ali da će sednica biti održana uskoro i da će tada biti doneta odluka o vanrednim izborima."Još nisam spreman za tu sednicu", rekao je Vučić, a prenose elektronski mediji.

Odgovarajući na pitanja o problemima u formiranju opština na KiM, Vučić je rekao da su tu s jedne strane različite želje i zahtevi u smislu da li će i gde biti koji grb, koja zastava, ko će da stavlja pečat i na kojoj strani, da tu Srbi hoće jedno, Albanci drugo, ali je dodao da su to "svakodnevne more kojih će nesumnjivo biti još". Obilazeći granični prelaz sa Rumunijom Vučić je rekao da se nada da na tom mestu 2020. godine neće biti granica jer će Srbija postati članica Evropske unije.

Granični prelaz Jaša Tomić za Srbiju ima veliki ekonomski značaj, dodao je i poželeo da dve zemlje učine sve kako bi prelaz radio ne samo za praznike već čitave godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track