Vučić: Ne podržavam poslednje poteze Krstimira Pantića!
Foto: KURIR

Prvi potpredsednik Vlade Srbije

Vučić: Ne podržavam poslednje poteze Krstimira Pantića!

Politika -
"Za ono što je radio juče Krstimir Pantić nema moju podršku, a da li ima podršku stranke to ćemo videti na stranačkim organima", rekao je Vučić

BEOGRAD - Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne podržava poslednje poteze izabranog gradonačelnika severne Kosovske Mitrovice Krstimir Pantić, a da veoma pozitivno ocenjuje rad ministra Aleksandra Vulina.

"Za ono što je radio juče Krstimir Pantić nema moju podršku, a da li ima podršku stranke to ćemo videti na stranačkim organima", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Vučić je dodao da veoma pozitivno ocenjuje rad ministra bez portfelja zaduženog za Kosovo i Metohiju Aleksandra Vulina.

Podsetimo, Krstimir Pantić odbio je da potpiše izjavu o prihvatanju funkciju gradonačelnika severne Mitrovice pošto je na izborima za gradonačelnika osvojio većinu glasova. Posle toga Pantić je podneo ostavku na mesto Zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju.

"Ne želeći da svojim delovanjem nanosim štetu Vladi Srbije i građanima Srbije ovim putem podnosim neopozivu ostavku na mesto zamenika direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju", naveo je Pantić u pisanoj izjavi medijima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track