SNS: Treba nam četiri godine da uredimo Srbiju, DS je prokockala šansu
Foto: Tanjug

Traže mandat od naroda

SNS: Treba nam četiri godine da uredimo Srbiju, DS je prokockala šansu

Politika -
Kako poručuju iz SNS, ništa neće promeniti činjenicu da je Srbija opljačkana tokom deset godina vladavine DS, i da su u to vreme tajkuni kontrolisali državu

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS)saopštila je danas da su joj potrebne još četiri godine kako bi završila započet posao i od Srbije stvorila modernu i uređenu državu.

Sa druge strane, Demokratska stranka je, kako ističu u SNS, imala svoju šansu da učini nešto dobro za državu ali je nije iskoristila, i zato su promene koje su počele nezaustavljive.

"Dok su SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić zauzeti sprovođenjem suštinskih reformi koje će konačno izlečiti srpsku ekonomiju, DS ima vremena za igrarije i jeftine marketinške trikove", navodi se u saopštenju.

Kako poručuju iz SNS, ništa neće promeniti činjenicu da je Srbija opljačkana tokom deset godina vladavine DS, i da su u to vreme tajkuni kontrolisali državu.

"Srbiji nisu potrebni ljudi koji misle samo na vlastite interese, niti pohlepni političari koji se bahato bogate na račun građana Srbije", navodi se u saopštenju SNS.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track