NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Borba protiv korupcije i kriminala je put ka boljem životu!
Foto: Nebojša Mandić

parlamentarni izbori

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Borba protiv korupcije i kriminala je put ka boljem životu!

Politika -
Cilj SNS je da građani budu bezbedni, da budu sigurni, imaju radna mesta i da s novcem koji zarade mogu da žive pristojno, rekao je Stefanović i dadao da je posao političra da stvore te uslove

LAZAREVAC - Potpredsednik Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je danas da ta stranka namerava da nastavi odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala koja treba da omogući za bolju ekonomiju, nova radna mesta i bolji kvalitetniji život kako u opštini Lazare vac, tako i u čitavoj Srbiji.

"Cilj SNS je da građani budu bezbedni, da budu sigurni, imaju radna mesta i da s novcem koji zarade mogu da žive pristojno", rekao je Stefanović i dadao da je posao političra da stvore te uslove.

Obraćajući se građanima u naseljima te opštine Rudovcu, Velikim Crnjanima i Junkovcu, Stefanović je rekao da naprednjaci žele da čuju od njih šta najviše očekuju da se uradi i šta im je najpotrebnije.

Stefanović je rekao da je takođe potrebno započeti proces decentralizacije Beograda, a da SNS ima konkretan plan - kroz izmenu zakonskih rešenja poput zakona o planiranju i izgradnji o javbim preduzećima, o gradu Beogradu, o lokalnoj samoupravi, da to sprovede.

Prema njegovim rečima, naravno da će se nastaviti i rad na izmenama Statuta grada Beograda koji treba da omogući da ostane više novca lokalnoj samoupravi beogradskih opština čime će se omogućiti da građani dobiju i kvalitetniju infrastrukturu i više ulaganja u zdravstvo i školstvo.

"Smatram da je Lazarevac opština u kojoj napredak mora brzo da se vidi i da ljudi veoma brzo imaju i osete kvalitetniji život", istakao je Stefanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja