REAKCIJE TIPIČNE ZA LAGANJE: Na ovih pet pitanja je Markoni pao na poligrafu!

Rezultati pokazali

REAKCIJE TIPIČNE ZA LAGANJE: Na ovih pet pitanja je Markoni pao na poligrafu!

Politika -
Na pet Markovićevih odgovora detektor laži „eksplodirao“ jer je šef BIA reagovao na način karakterističan za ljude koji lažu

BEOGRAD - Trenutak istine.Zamenik direktora BIA Dragan Marković Markoni je tokom poligrafskog ispitivanja u policiji, koje nije prošao, imao reakcije koje su karakteristične za laganje, saznaje Kurir.- Na pet Markovićevih odgovora detektor laži je „eksplodirao“ jer je drugi čovek BIA reagovao na način karakterističan za laganje - prenosi naš izvor iz istrage rezultate sa detektora laži.On dodaje da nije tačno da je Marković samoinicijativno tražio da bude saslušan na poligrafu, kao što je posle tvrdio.- Marković nije inicirao poligrafsko ispitivanje, nego su mu to ponudili nadležni u Upravi kriminalističke policije. On je prihvatio tu ponudu - kaže naš sagovornik i dodaje:- Markoni je „pao“ na ukupno pet pitanja koja su bila u vezi s Dragoljubom Peuračom, direktorom Inspektorata rada, s kojim je sedeo u hotelu „Hajat“ kad je uhapšen, i primanjem mita.Prema njegovim rečima, Marković je ispitivan na poligrafskom instrumentu marke „LX 5000“. Kako saznajemo, Marković će ponovo biti saslušan, najverovatnije u ponedeljak.

OVO SU PITANJA NA KOJIMA JE MARKONI PAO1.Da li ste 19. marta uzeli mito u iznosu od 50.000 evra u restoranu „Fokačo“ hotela „Hajat“?2.Da li ste ikada sa Peuračom na bilo koji način učestvovali u uzimanju mita od vlasnika bilo koje firme u Srbiji?3.Da li ste nekada u životu primili mito?4.Da li ste učestvovali u uzimanju mita od vlasnika firme „Men pauer“?5.Da li ste učestvovali u uzimanju mita od vlasnika firme „Sekjuritas“?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track