SNS: Moramo da rešavamo probleme koje je DS ostavila!

Odgovor na kritike

SNS: Moramo da rešavamo probleme koje je DS ostavila!

Politika -
Toliko su se "brinuli" i bili "sposobni" kada su bili na vlasti, da sada neko drugi mora da rešava sve probleme koje su za sobom ostavili, i da Srbiju izvuče iz katastrofe u koji su nas doveli" navedeno je u saopštenju SNS

BEOGRAD - Srpska napredna stranka poručila je danas Demokratskoj stranci i njihovoj "sindikalnoj filijali" US S Sloga da se ne brinu oko ekonomskih problema, budžetskog deficita, investicija, nezaposlenosti i standarda građana.

"Toliko su se "brinuli" i bili "sposobni" kada su bili na vlasti, da sada neko drugi mora da rešava sve probleme koje su za sobom ostavili, i da Srbiju izvuče iz katastrofe u koji su nas doveli" navedeno je u saopštenju SNS.

DS je prethodno saopštila da ovogodišnji Međunarodni praznik rada u Srbiji obeležava u senci najava Vlade Srbije o smanjenju već dostignutih socijalno-ekonomskih prava zaposlenih i pozvala vladu da sva pitanja koja se odnose na socijalno-ekonomska prava zaposlenih rešava dijalogom.

Nešto ranije "Sloga" je saopštila da vlada zasedanjem na Prvi maj pokazuje da joj nije stalo do socijalnog dijaloga, našta su reagovali naprednjaci i zapitali zašto im smeta ako neko radi na praznik, kao i pitanjem kada oni i njihove partijske kolege iz DS rade i šta rade.

U tom saopštenju SNS je ocenila i da "Sloga" nije sindikalna organizacija već politički privezak DS i podsetila da je predsednik njihove stranke i aktuelni premijer Aleksandar Vučić radio danas, na Prvi maj, radio je i na Uskrs, kao i svaki drugi dan.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track