PAJTIĆ: Vučić ne treba da ide na more, ja treba da idem na more!
Foto: Dado Djilas

Zaslužio sam

PAJTIĆ: Vučić ne treba da ide na more, ja treba da idem na more!

Politika -
Lider DS tvrdi da je njegov boravak u Istri tema za obračun sa Tomislavom Nikolićem

BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je danas da se kritike na njegov račun o tome gde i za koliko novca letuje koriste za obračun sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i da su te informacije plasirane iz Srpske napredne stranke.

"Informacije o letovanju Tomislava Nikolića puštene su iz SNS-a i informacije o letovanju jednog opozicionog lidera treba da posluže da se postavi pitanje o Nikolićevom letovanju i trošenju državnih resursa. To je obračun Aleksandra Vučića sa Tomislavom Nikolićem", smatra Pajtić.

On je na konferenciji za novinare u sedištu DS objasnio da je u Istri letovao sa porodicom na poziv prijatelja, da će to učiniti i naredne godine ukoliko takav poziv ponovo usledi. Pajtić tvrdi da je njegov boravak u Istri tema za obračun sa Nikolićem.

"Mi u tome nećemo da učestvujemo", rekao je Pajtić i dodao da kada je reč o preporukama Vučića gde treba letovati to može da se odnosi na ministre, ali ne i na sve ostale. "Vučić i ne treba da ide na odmor, jer 20 godina nije ništa radio. Ja imam univerzitetsku karijeru i dužan sam da porodici obezbedim odmor", rekao je Pajtić i zaključio da je potpuno banalno govoriti o tome da DS kritikuje vladu dok joj je predsednik na odmoru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track