Najnovije vesti

Đukić Dejanović: Ako budem u sukobu interesa, neću više biti poslanik
Foto: Zorana Jevtić

Konsultovaće Agenciju za borbu protiv korupcije

Đukić Dejanović: Ako budem u sukobu interesa, neću više biti poslanik

Politika
Funkcionerka SPS imenovana je za v.d. direktora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević"

BEOGRAD - Slavica Đukić Dejanović, novoimenovani v.d. direktora Klinike za psihijatrijske bolesti najavila je da će podneti ostavku na mesto poslanika ukoliko Agencija za borbu protiv korupcije oceni da je u sukobu interesa.

"Konsultovaću Agenciju za borbu protiv korupcije i ukoliko oni budu smatrali da sam u sukobu interesa, podneću ostavku na mesto poslanika"", rekla je Đukić Dejanović. Ona je dodala da joj je funkcija v.d direktora "Dr Laze Lazarevića" struka, a da će vreme pokazati da li će postati direktor".

Na pitanje može li fizički da postigne da obavlja sve dužnosti, ona je rekla da je uvek stizala da radi u zdravstvu i da ako nema sukoba interesa, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu može sasvim korektno da obavlja funkciju poslanika.Vlada Srbije je na prošloj sednici razrešila dužnosti direktora Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" prof. Milutina Nenadovića i na mesto direktora imenovala bivšu ministarku zdravlja Slavicu Đukić Dejanović.Đukić Dejanović će preuzeti dužnost direktora kada odluka Vlade Srbije bude objavljena u Službenom glasniku."Nisam još direktor, već direktor u pripremi. Vlada je donela odluku, koja stupa na snagu tek po objavljivanju u Službenom glasniku. To još nije objavljeno", rekla je juče Đukić Dejanović.

(Tanjug/Danas)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...