ISTI KO STARLETE: Čeda Jovanovič krade hleb Staniji i Soraji!

Tvituje i šeruje slike iz bolničkog kreveta

ISTI KO STARLETE: Čeda Jovanovič krade hleb Staniji i Soraji!

Politika -
Lider liberala Čedomir Jovanović koristi svaku priliku da javnost izvesti o tome šta radi - poslednje su krvave noge posle operacije

BEOGRAD - Čedomir Jovanović, lider liberala, krenuo je da krade hleb starletama pošto koristi svaku priliku da izvesti javnost šta radi.Tako prvi čovek LDP - koji nije prešao cenzus na proteklim izborima i koji su potom napustili svi viđeniji funkcioneri - pokušava da pridobije pažnju javnosti golišavim fotografijama, koje revnosno objavljuje na društvenoj mreži Tviter.

Krvarenje posle druge operacije - Slomljena ruka
Krvarenje posle druge operacije - Slomljena ruka

Jovanović, doduše, još nije objavio fotku u donjem vešu poput Stanije i Soraje, barem dosad, ali im parira izazovnim fotografijama na kojima pokazuje mišiće na svetski popularnom „Ledenom izazovu“, s planinarenja s Kilimandžara, ronjenja...- Dragi prijatelji, hvala vam što brinete, operacija kolena je prošla dobro. Vidimo se u nedelju, na sednici Glavnog odbora. Ništa ne može da me spreči da me vidite. Odmaraću se u drugom životu - napisao je Jovanović ispod fotografije.Jovanović je na poslednjim fotografijama pokazao povređene, pa i krvave noge pre i posle operacije u bolnici na Banjici, gde mu je preksinoć, po drugi put za dve sedmice, operisano levo koleno.(B. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track