BLEŠTAVILO PRVE DAME: Dragica sijala u zlatnom mantilu!
Foto: Tanjug

Prijem u u Ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu

BLEŠTAVILO PRVE DAME: Dragica sijala u zlatnom mantilu!

Politika -
Supruga predsednika Srbije bukvalo je sijala u zlatnom mantilu, a u toj odjevnoj kombinaciji odudarala je od ostalih i to svečano obučenih gostiju

BEOGRAD - Prva dama Srbije Dragica Nikolić svojim izgledom zasenila je sve na prijemu u Ambasadi Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu povodom nacionalnog praznika 43. godišnjice ujedinjenja sedam emirata.

Naime, supruga predsednika Srbije bukvalo je sijala u zlatnom mantilu, a u toj odevnoj kombinaciji odudarala je od ostalih i to svečano obučenih gostiju.

Nikolićeva kao da se trudila, piše list, da svoj mantil upari sa diskretnim zlatnim detaljima koji su krasili odeću domaćina.

Tomprilikom, ambasador Džuma Rašid al Daheri rekao je da UAE i Srbija dele tople i srdačne odnose koji se razvijaju, a da dogovor dve države o razvijanju ekonomskih odnosa od 2012. godine postaje sve značajniji što se, kako je rekao, dokazalo u više oblasti.

Prijemu u Kristalnoj dvorani hotela Hajat prisustvovali su predsednik Srbije Tomislav Nikolić, predsednica parlamenta Maja Gojković, ministri, predstavnici diplomatskog kora, među kojima i američki ambasador Majkl Kirbi, i mnogobrojne druge zvanice.

(Alo/EKP)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track