Nikolić ubeđen da ruši Tadića
Foto: Kurir

Predsednički izbori

Nikolić ubeđen da ruši Tadića

Politika -
Dok postoji SNS i koalicija oko nje Boris Tadić neće biti na predsedničkoj funkciji

BAČ - Nosilac liste "Pokrenimo Srbiju" Tomislav Nikolić izjavio je da očekuje da će posle izbora stvari u Srbiji vrlo brzo početi da se menjaju na bolje i poručio da predsednik Srbije Boris Tadić više nikada neće biti na toj funkciji.

"Boris Tadić više nikada neće biti predsednik Srbije dok postoji SNS i koalicija oko nje", poručio je danas NIkolić iz Vlajske u opštini Bač gde se nalazi u kampanji za predstojeće izbore.

Prilikom posete imanju poljoprivrednika Mirka Pušare, čija farma svinja godišnje isporuči tržištu 6.500 tovljenika, Nikolić je kazao da su izbori 6. maja prilika da u Srbiji konačno "nešto uradimo za sebe".

On je istakao da se sada pred svakog građanina Srbije postavlja dilema da li žele da se nastavi ova "agonija u društvu" ili da se to stanje promeni.

Sve priče koje je aktulena vlast plasirala u poslednjih mesec dana o demokratiji i boljem životi i saradnji sa svetom i "šta sve hoće da nam daju", velika je laž, ocenio je Nikolić.

On je naveo da zato treba ozbiljno da se radi i podsetio da postoji alternativa, a to je, kako je kazao, SNS.

Poljoprivrednicima je oručio da im država mora obezbediti uslove za proizvodnju kojom će normalno da zarade i žive od svoga rada.

"U Srbiji mora da se menja odnos prema svakom proizvođaču a posebno poljprivrednom koji uzlaže veliki novac u svoju proizvodnju i ona mu se u ovim uslovima uglavnom ne isplati", rekao je Nikolić.

NIkolić je obilazak Južnobačkog okruga u okviru predizborne kampanje započeo u opštini Bač, a u popodnevnim časovima zakazan je i predizborni skup u Novom Sadu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja