MARIJA O SLIKAMA S PREDSEDNIKOM: Lažu da sam Tomina švalerka!
Foto: Dragan Kadic I Gugl Plus

Savetnica u opštini Aranđelovac zgrožena

MARIJA O SLIKAMA S PREDSEDNIKOM: Lažu da sam Tomina švalerka!

Politika -
Marija Preković, članica SNS, udata je i majka dvoje dece.Sve je ovo velika sramota. Slike koje su objavljene su isečene, samo je jedna slika na kojoj smo predsednik Nikolić i ja sami, na ostalim slikama je sa nama bilo još ljudi

BEOGRAD - Marija Preković iz Aranđelovca, koju su poslednjih dana na društvenim mrežama označavali kao " švalerku" Tomislava Nikolića, u svojoj ispovesti odbacuje te optužbe i tvrdi da je sa predsednkom Srbije povezuje samo stranačka i ideološka bliskost!

Kako kaže, Marija koja radi u opštini Aranđelovac, u šoku je zbog lažnih optužbi koje su iznete na njne račun i zbog kojih je postala žrtva tračeva i zlih jezika.

- To nije istina i velika je sramota. Meni je čast što sam nekoliko puta imala priliku da sretnem predsednika Tomislava Nikolića na stranačkim skupovima i da se sa njim slikam, kao što su se slikali i drugi članovi Srpske napredne stranke, kaže Marija Preković.

Ona je zaposlena u upravi opštine Aranđelovac kao savetnik predsednika opštine zadužena je za Narodnu kancelariju predsednika opštine.

- Udata sam i majka dvoje dece, živim u malom gradu. Sve je ovo velika sramota. Slike koje su objavljene su isečene, samo je jedna slika na kojoj smo predsednik Nikolić i ja sami, na ostalim slikama je sa nama bilo još ljudi, ali su slike isečene. Kod sebe imam originale koji dokazuju da na slikama nismo sami, zaključuje Marija ogorčeno.

Nerazdvojan od Dragice

Optužbe za švaleraciju na račun predsednika Nikolića teško mogu da piju vodu zbog njegove posebne vezanosti za suprugu Dragicu. Jedan je od retkih srpskih političara koji se u javnosti svuda pojavljuje sa suprugom, a o tome koliko je ceni ne samo kao suprugu nego i kao društveno odgovornu ženu, govori injegova izjava:

- Jednom sam se našalio sa Dragicom-njnea fondacija će toliko poslova da uradi da će kroz 100 godina dva Srbina da razgovaraju- kako se zvao onaj muž Dragice Nikolić, koja je napravila 20 porodilišta u Srbiji, izjavio je svojevremeno Nikolić.

( Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track