Najnovije vesti

SAVETNICA PREDSEDNIKA: Kampanja protiv Nikolića traje konstantno
Foto: Fonet

Čarke koje ne postoje

SAVETNICA PREDSEDNIKA: Kampanja protiv Nikolića traje konstantno

Politika
Pak Stanković je rekla da je ta kampanja intenzivirana od proleća i da se svakog dana kreiraju nekakve afere

BEOGRAD - Savetnica predsednika Srbije Stanislava Pak Stanković izjavila je danas da kampanja protiv predsednika Republike Tomislava Nikolića traje konstantno, jer nekome nije u interesu da Srbija bude prosperitetna država i da sarađuje i sa Rusijom i sa Evropskom unijom.

Pak Stanković je rekla da je ta kampanja intenzivirana od proleća i da se svakog dana kreiraju nekakve afere, koje se spinuju i da se oko toga pravi velika priča. Savetnica predsednika Srbije je istakla da nekome nije u interesu da se održi vojna parada u Beogradu u prisustvu predsednika Rusije Vladimira Putina.

Pak Stanković je istakla da će predsednički izbori biti tek za dve godine, da je puno nerešenih problema, a da predsednik Srbije radi svoj posao na dobar način i da je posvećen Srbiji."Mi smo nedavno videli na koji način se finansiraju pojedini mediji u Srbiji. Dakle, to je dovoljan indikator da je ovakva kampanja sistematska, da se pokušava vlast predstaviti kao nesposobna, diletantska. Stalno nekakve čarke tu isplivavaju koje u suštini ne postoje", rekla je Pak Stanković.

Na pitanje novinara o odnosu predsednika Nikolića sa potpredsednicom vlade i ministarkom saobraćaja, građevinarstva i infrastrukutre Zoranom Mihajlović, Pak Stanković je odgovorila da "sve ide u istom pravcu, međutim, pojedinci nekada iskoče malo u svom delovanju u nekom drugom smeru". "Predsednik u principu reaguje na ono što se dešava i pokušava nekako da vrati stvari u prave tokove", dodala je Pak Stanković. Komentarišući izjavu Mihajlovićeve da predsedniku Nikoliću "nedostaje energije", Pak Stanković je ocenila da Mihajlovićeva kvalifikuje predsednika Nikolića na neprikladan način.

(Tanjug/Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...