Tadić: Sigurno pobeđujem i treći put!
Foto: TANJUG

Predsednički izbori

Tadić: Sigurno pobeđujem i treći put!

Politika -
Poštujem svakog kandidata koji nastupa na izborima, kao što poštujem i svakog takmaca u bilo kom poslu, ali, istovremeno, verujem da ćemo ponovo odneti pobedu na ovim izborima

ČAČAK - Predsednički kandidat i lider Demokratske stranke (DS) Boris Tadić izjavio je u Čačku da poštuje svakog kandidata na predsedničkim izborima, ali da veruje da će 6. maja ponovo odneti pobedu.

Poštujem svakog kandidata koji nastupa na izborima, kao što poštujem i svakog takmaca u bilo kom poslu, ali, istovremeno, verujem da ćemo ponovo odneti pobedu na ovim izborima, to će biti treći put, izjavio je Tadić novinarima u Čačku, pošto je posetio preduzeće za izradu torti i kolača "Dezert".

Žene zaslužuju svako poštovanje države

"Žene zaslužuju svako poštovanje države, jer ste na sebe preuzeli rizike održavanja vaših porodica, i zapošljavanje mnogih ljudi. Dobro je što imate udruženje, jer branite interese naših građanki koje su ugrožene u uslovima krize", istakao je Tadić.

On je naveo da je poruka u ovom slučaju jasna - da niko ne može da očekuje da će država da mu rešava sve probleme.

"Ali država može da pomogne da preduzeća stanu na noge, produže rokove za kredite. Karatak rok stalno iscrpljuje preduzeća, umesto da im daje vazduha da se obnovi postrojenje i zaposli veći broj ljudi", naveo je Tadić.

On je najavio da će razvojna banka, koja će uskoro biti formirana, biti "prava adresa kojoj se treba obratiti za kredite za proizvodnju koja je optimizovana i otvara nova tržišta".

Lider DS danas je u Čačku, na gradskom šetalištu razgovarao sa građanima i privrednicima ovog grada.

On je u tom razgovorima saslušao njihove probleme i želje, te izneo koji su njegovi planovi posle izbora.

http://www.youtube.com/watch?v=V_HDxJLJx1c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track