HARADINAJ UPOZORAVA VLASTI U PRIŠTINI: Dolazi proleće i toplo vreme, suočićete se sa narodom!
Foto: Beta

Varnice u skupštini

HARADINAJ UPOZORAVA VLASTI U PRIŠTINI: Dolazi proleće i toplo vreme, suočićete se sa narodom!

Politika -
Ukoliko nastavite da igrate skriveno, ne zaboravite da dolazi toplo vreme, dolazi proleće, a vi će te se suočiti s narodom rekao je Haradinaj u svom upozorenju vlasti u Prištini, ako ne preuzmu Trepču

PRIŠTINA - Predsednik Alijanse za budućnost Kosova, Ramuš Haradinaj, govoreći o usvajanju Zakona o javnim preduzećima, upozorio je vlast u Prištini da je došlo vreme da se zna ko je na čijoj strani.

- Oni misle da igramo tajno. Ja imam načina da im kažem sve PDK-u i LDK-u. Tema je Trepča, a pritisak je veliki na narod Kosova, koji je siromašan i mora bežati u potrazi za hlebom. Koga mi ovde predstavljamo. Moramo izabrati s kim ćemo u ovo vreme biti. Nemoguće je više igrati tajno. Jedna je Trepča, jedno je Kosovo", rekao je Haradinaj u Skupštini Kosova.

On je u nastavku svog izlaganja upozorio na nove proteste, kao i da se približava proleće i da bi moglo se dogoditi da se vlada u Prištini suoči sa narodom.

- Ukoliko nastavite da igrate skriveno, ne zaboravite da dolazi toplo vreme, dolazi proleće, a vi će te se suočiti s narodom, upozorio je Haradinaj aktuelnu vlast povodom slučaja Trepča.

( Info-ks.net/kossev.info)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track