Najnovije vesti

SVAĐA: Nikolić i Stevanović u klinču zbog izbora novih direktora!
Foto: Marina Lopicic, Glas Javnosti Ra

Burna sednica u Kragujevcu

SVAĐA: Nikolić i Stevanović u klinču zbog izbora novih direktora!

Politika
Svađa je izbila zbog razrešenja trojice direktora kragujevačkih komunalnih preduzeća i jedne zdravstvene ustanove, koji su podneli ostavke na te funkcije iako su izabrani na konkursu

BEOGRAD - Na sednici parlamenta Kragujevca došlo je do žustre rasprave između sadašnjeg i bivšeg gradonačelnika Radomira Nikolića i Veroljuba Stevanovića.

Svađa je izbila zbog razrešenja trojice direktora kragujevačkih komunalnih preduzeća i jedne zdravstvene ustanove, koji su podneli ostavke na te funkcije iako su izabrani na konkursu.

Gradonačelnik je odgovorio da je direktore postavila bivša vlast i da Skupština ne smenjuje direktore, već prihvata njihove ostavke. Na te izjave gradonačelnika njegov prethodnik i odbornik stranke Zajedno za Šumadiju Veroljub Stevanović uzvratio je da je „direktorima zatraženo da podnesu ostavke“.
- Samo hoćete da ih se što pre rešite i postavite svoje - kaže Stevanović.

Podsetimo, pre nekoliko meseci naprednjaci su s mesta čelnika Kragujevca smenili dugogodišnjeg gradonačelnika i kadra Ujedinjenih regiona Srbije Veroljuba Stevanovića. Kao što je Kurir u nekoliko navrata pisao, Nikolić je za svoje saradnike postavio kadrove sa sumnjivim biografijama.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...