ANALIZA RADA VLADE: Počela sednica Predsedništva SNS
Foto: Tanjug

U sedištu stranke

ANALIZA RADA VLADE: Počela sednica Predsedništva SNS

Politika -
Obraćajući se članovima predsedništva, predsednik SNS Aleksandar Vučić rekao je da će danas biti analiziran rad vlade, a biće reči i o unutastranačkim izborima

BEOGRAD - Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke počela je danas oko 16 sati u sedištu stranke. Premijer Aleksandar Vučić je istakao da pokrenuta hajka protiv Gašića i Lončara povodom pada helikoptera.

"Vidim hajku protiv Gašića i Lončara, koji su hteli da spasu jedno dete, ja preuzimam odgovornost, da su me pitali, a nisu, ja bih rekao - spasite dete, Gašića i Lončara neću da dam", istakao je premijer.

Za rekonstrukciju vlade postoje četiri scenarija, konkretni zaključak o tom pitanju nije donet i nastaviće se razgovori u okviru stranke, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić.

Odgovarajući na pitanje da li se danas na sednici Predsedništva SNS razgovaralo o mogućoj rekonstrukciji vlade, Vučić je rekao da ona svakako neće biti kozmetička, a da postoje četiri mogućnosti.

"Jedna je da dođe do promene koalicionih snaga, druga da dođe do značajnih promena u SNS, treća podrazumeva promenu na čelu vlade, a četvrta da ne bude nikakvih promena do decembra, da sačekamo pokrajinske i lokalne izbore", rekao je Vučić na konferenciji za novinare.

Upitan koja je prema njegovom misljenju najbolja opcija, rekao je "Ne bih o tome, ali mislim da će moja opcija biti podržana. Mislim da još imam podršku većine u stranci".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track