Zorana Mihajlović: Stanislava Pak je ispod mene, ne želim da se svađam!
Foto: Aleksandar Jovanović

Ministarka odbrusila savetnici predsednika

Zorana Mihajlović: Stanislava Pak je ispod mene, ne želim da se svađam!

Politika -
Sevaju varnice: Stanislava Pak ponovo čačnula ministarku saobraćaja rekavši da stoji iza svake reči izrečene o njoj ranije

BEOGRAD - Potpredsednica SNS i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović zapušila je usta Stanislavi Pak, savetnici predsednika - poručila joj je da nije njen nivo da bi polemisale! Pakova je, naime, nedavno ustvrdila da Mihajlovićeva pokušava da diskredituje predsednika Nikolića i incident na avionu zbog kog je Nikolić prinudno prekinuo putovanje ka Vatikanu. Potpredsednik SNS Igor Mirović je ove ozbiljne optužbe okarakterisao kao „loš dan Pakove, koji se neće ponoviti“.OdlučnaMeđutim, Pakova je juče ponovila da „stoji iza svake svoje svoje reči koju je izgovorila“, na šta joj je Mihajlovićeva odbrusila:- Slažem se sa izjavom potpredsednika SNS Igora Mirovića da je u pitanju loš dan. Mi smo davno doneli odluku da se u javnosti ne napadamo. Ja ćutim sve vreme i poštujem tu odluku jer sam kao potpredsednica stranke jedan od njenih inicijatora. I neću odgovarati na napade članice Glavnog odbora na potpredsednicu stranke. Glavni odbor je bio mesto za rasprave - prokomentarisala je Mihajlovićeva za Kurir.Analitičar Dušan Janjić kaže da izjave koje Stanislava Pak daje nanose ogromnu štetu predsedniku Srbije Tomislavu Nikoliću.Tomo, reši se savetnika- Šef države mora što pre da se oslobodi svojih saradnika ili će oni njega osloboditi funkcije. Svađaju ga sa javnošću, ali se ne zaustavljaju na tome, već ga svađaju i sa političarima koji pripadaju njegovoj stranci, što je paradoksalno - kaže Janjić.Stanislava Pak do zaključenja ovog broja nije odgovorila na pitanje Kurira.Podsetimo, Stanislava Pak je nedavno žestoko isprozivala ministarku Zoranu Mihajlović, i to samo zbog toga što je Direktorat civilnog vazduhoplovstva objavio izveštaj o incidentu s Vladinim „falkonom“.- Zorana Mihajlović to radi bez znanja premijera jer je njen cilj pozicija premijera ili predsednika države. Gospođa Mihajlović se bavi svim i svačim u ovoj zemlji. Ta ministarka nema nijedan rezultat - oplela je tada Pakova.

S ministarkom na ti... Stanislava Pak
S ministarkom na ti... Stanislava Pak

Igor MirovićNEOZBILJNE SU, BIĆE SANKCIJAPotpredsednik SNS Igor Mirović obračunavanje članova stranke u medijima naziva neozbiljnim.- Ovo pokazuje njihovu nedovoljnu ozbiljnost. Neću više da pričam o tome dok ne bude pokrenuto pitanje sankcija za one koji to rade. A to pitanje pokreće predsednik stranke Aleksandar Vučić - upozorava Mirović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track