(FOTO) SA DELEGACIJOM U AVIONU: Vučić budio ministre na letu do Mađarske
Foto: Nemanja Pančić

Put na zajedničku sednicu

(FOTO) SA DELEGACIJOM U AVIONU: Vučić budio ministre na letu do Mađarske

Politika -
Spavaj noću, nemoj sad da spavaš, dobacio je premijer Aleksandar Vučić generalnom sekretaru Vlade, dok je šefu diplomatije rekao "Ajde se ti Ivice pravi da spavaš, znaš ono tvoje", na šta se Dačić samo zbunjeno nasmejao

BUDIMPEŠTA - Premijer Aleksandar Vučić dočekan je u Mađarskoj uz najviše državne počasti, špallirom garde. Za vreme putovanja u avionu, ministri su bili tihi.

Premijer je u jednom momentu ustao i prošetao se i onda dobacio generalnom sekretaru Vlade Novaku Nediću:

"Spavaj noću, nemoj sad da spavaš", a šefa diplomatije je peckao: "Ajde se ti Ivice pravi da spavaš, znaš ono tvoje", misleci na njegove fotografije na kojima je sa zatvorenim očima.

Munistar privrede Željko Sertić i ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović su sedeli zajedno i ćaskali, a najćutljiviji su bili ministar energetike Aleksandar Antić, ministar sporta Vanja Udovičić i ministar bez portfelja Velimir Ilić.

Udovičić je dok je ustajao udario glavom o odeljak za ručni prtljag, dok je Verbić kroz avion kotrljao kofer kao da se spakovao za turističko putovanje.

Na drugoj zajedničkoj sednici vlada Srbije i Mađarske biće reči o bilateralnoj saradnji na svim nivoima, izgradnji brze pruge Beograd - Budimpešta, ali i o problemu povećanog broja migranata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track