Toma loša kopija Tadića

Jadranka Šešelj

Toma loša kopija Tadića

Politika -
Kandidatkinja Srpske radikalne stranke je naglasila da na Kosovu i Metohiji moraju da se održe lokalni izbori, jer "bez opstanka srpskih insitucija nema opstanka za Srbe u pokrajini

BEOGRAD - Kandidatkinja Srpske radikalne stranke za predsednika Srbije Jadranka Šešelj izjavila je da je politika lidera naprednjaka Tomislava Nikolića "loša kopija" politike koju je vodio lider Demokratske stranke Boris Tadić.

"Nikolić je izjavom da na "Kosovu i Metohiji ne treba organizovati lokalne izbore" pokazao da se njegova politika zasniva na ubeđivanju zapada da je spremniji od Tadića da se odrekne južne pokrajine i da izda sve nacionalne interese. Nikolićeva politika je loša kopija Tadićeve politike", ocenila je Šešelj.

Ona je naglasila da na Kosovu i Metohiji moraju da se održe lokalni izbori, jer, kako je rekla, "bez opstanka srpskih insitucija nema opstanka za Srbe u pokrajini", saopšteno je iz SRS.

Šešelj je poručila da je SRS poslednji stub odbrane nacionalnih i ekonomskih interesa Srbije i da će, ukoliko bude pobedila na predsedničkim izborima, štititi interes naroda i Srbije i nikada se neće odreći Kosova i Metohije.

Kandidatkinja radikala za novog šefa države naglasila je i da će "prekinuti politiku ponižavanja Srbije i ispunjavanja naloga Brisela i Vašingtona, koju građanima nude Nikolić i Tadić".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track