NEMAČKI MEDIJI O ATENTATU NA VUČIĆA: Gađali su ga kamenjem, cipelama  i svim drugim čime su stigli!
Foto: Printskrin

Napad u Potočarima

NEMAČKI MEDIJI O ATENTATU NA VUČIĆA: Gađali su ga kamenjem, cipelama i svim drugim čime su stigli!

Politika -
Nemački mediji, pozivajući se na srpske i bosanske, pišu da je Vučić povređen i prenose izjavu jednog njegovog saradnika da je bilo strašno, navodi da je premijer pogođen kamenom u glavu i da su mu slomljene naočari

BERLIN - Gotovo svi nemački mediji izvestili su danas o napadu na premijera Srbije Aleksandra Vučića u Potočarima, uz fotografije i gužvu nastalu tim povodom, navodeći da je on povređen u Srebrenici i da je morao napustiti skup. Nemački mediji, pozivajući se na srpske i bosanske, pišu da je Vučić povređen i prenose izjavu jednog njegovog saradnika da je bilo strašno, a televizija N-TV, pozivajući se na Tanjug, navodi da je premijer pogođen kamenom u glavu i da su mu slomljene naočari. Tabliod Bild koji piše da je masa napala Vučića, poziva se, takođe, na Tanjug i prenosi da je srpski premijer pogođen kamenom u glavu i da su mu polomljene naočari. Bilo je strašno, gađali su kamenjem, cipelama i svim drugim čime su stigli, prenosi nemački Frankfurter algemajne cajtung izjavu jednog Vučićevog saradnika datu srpskim medijima, dok dnevnik Velt piše da je u Srebrenici došlo do skandala.

Rajniše post javlja da su demonstranti, bacanjem kamenja, "proterali" Vučića i piše da je na ceremoniji u malom bosanskom gradu gde su pre 20 godina bosansko-srpski vojnici pobili hiljade muslimanskih mladića i odraslih muškaraca učestvovalo danas desetine hiljada ljudi, među kojima su i brojni političari, kao i bivši američki predsednik Bil Klinton.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track