Nikolić i Vučić odlučni da zaustave korupciju

Nikolić i Vučić odlučni da zaustave korupciju

Politika -
Radiće po ugledu na bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija

BEOGRAD - Srpska napredna stranka (SNS) poručila je da su Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić, kao novi predsednik Republike i gradonačelnik Beograda, odlučni da zaustave korupciju sa vrha, po ugledu na bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija.

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović rekla je da je jučerašnjom posetom Đulijanija Beogradu, SNS dokazala da je moguće u Srbiju dovesti uticajne ljude iz celog sveta i nove investitore ako postoje konkretni planovi i odgovornost prema građanima.

"I, kao što je Đulijani rekao, korupcija se može uništiti samo ako postoji rešenost sa vrha, a Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić su spremni da se upuste u taj posao počevši od prvog dana svog mandata", kazala je Zorana Mihajlović, a prenosi SNS.

Ona je rekla da je Đulijani tokom posete Beogradu potvrdio stavove SNS da se, ako Srbija želi da privuče nove investicije, mora stvoriti povoljnija poslovna atmosfera i smanjiti birokratija."Srbija je izgubila već četiri godine, ne smemo dozvoliti da izgubi još četiri na reciklirana obećanja Demokratske stranke", rekla je Mihajlović.

Opšti izbori u Srbiji održavaju se 6.maja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja